★★★★

HOTEL RILA​

- Bansko Winter -

2020

 

 

 

RILA 4*  -   HB
DBL SIGNATURE ROOM RESORT VIEW /2+1/-min 2; max 2+1

 08.03.2020 

14.03.2020

 15.03.2020 

12.04.2020

Për Person në DBL SIGNATURE ROOM RESORT VIEW /2+1/ HB 68.2 48.4
SGL SIGNATURE ROOM RESORT VIEW /2+1/ 102.3 68.2
DBL SIGNATURE ROOM RESORT VIEW /2+1/ /2 Persona 136.4 96.8
1 i rritur + 1 fëmijë  (00-01,99) 129.8 95.7
1 i rritur + 1 fëmijë (02-11,99) 129.8 95.7
1 i rritur + 2 fëmijë (02-11,99) 157.3 123.2
2 të rritur + 1 fëmijë (02-11,99) 163.9 124.3
DBL SIGNATURE ROOM SLOPE VIEW /2+1/ -min 2; max 2+1

08.03.2020

14.03.2020

15.03.2020

12.04.2020

Për Person në DBL SIGNATURE ROOM SLOPE VIEW /2+1/ HB 73.7 53.9
SGL SIGNATURE ROOM SLOPE VIEW /2+1/ 113.3 79.2
DBL SIGNATURE ROOM SLOPE VIEW /2+1/ /2 Persona/ 147.4 107.8
1 i rritur + 1 fëmijë  (00-01,99) 140.8 106.7
1 i rritur + 1 fëmijë (02-11,99) 140.8 106.7
1 i rritur + 2 fëmijë (02-11,99) 168.3 134.2
2 të rritur + 1 fëmijë (02-11,99) 174.9 135.3
DBL SUPERIOR ROOM RESORT VIEW /2+1/-min 2; max 2+1

08.03.2020

14.03.2020

15.03.2020

12.04.2020

Për Person në DBL SUPERIOR ROOM RESORT VIEW /2+1/ HB 68.2 48.4
DBL SUPERIOR ROOM RESORT VIEW /2+1/ - SGL USE 102.3 68.2
DBL SUPERIOR ROOM RESORT VIEW /2+1/ /2 Persona/ 136.4 96.8
1 i rritur + 1 fëmijë  (00-01,99) 129.8 95.7
1 i rritur + 1 fëmijë (02-11,99) 129.8 95.7
1 i rritur + 2 fëmijë (02-11,99) 157.3 123.2
2 të rritur + 1 fëmijë (02-11,99) 163.9 124.3
DBL SUPERIOR ROOM SLOPE VIEW /2+1/-min 2; max 2+1

08.03.2020

14.03.2020

15.03.2020

12.04.2020

Për Person në DBL SUPERIOR ROOM SLOPE VIEW /2+1/ HB 73.7 53.9
DBL SUPERIOR ROOM SLOPE VIEW /2+1/ - SGL USE 113.3 79.2
DBL SUPERIOR ROOM SLOPE VIEW /2+1/ /2 Persona/ 147.4 107.8
1 i rritur + 1 fëmijë  (00-01,99) 140.8 106.7
1 i rritur + 1 fëmijë (02-11,99) 140.8 106.7
1 i rritur + 2 fëmijë (02-11,99) 168.3 134.2
2 të rritur + 1 fëmijë (02-11,99) 174.9 135.3
DBL SUPERIOR FAMILY ROOM RESORT VIEW - min 2+2; max 2+2

08.03.2020

14.03.2020

15.03.2020

12.04.2020

Për Person në DBL SUPERIOR FAMILY ROOM RESORT VIEW  HB 68.2 48.4
DBL SUPERIOR FAMILY ROOM RESORT VIEW /Persona/ N/A N/A
DBL SUPERIOR FAMILY ROOM RESORT VIEW  + EXTRA BED /3 Persona/ N/A N/A
1 i rritur + 3 fëmijë (00-13,99) 184.8 150.7
2 të rritur + 2 fëmijë (02-13,99) 191.4 151.8
DBL SUPERIOR FAMILY ROOM  SLOPE VIEW -min2+2; max 2+2 

08.03.2020

14.03.2020

15.03.2020

12.04.2020

Për Person në DBL SUPERIOR FAMILY ROOM SLOPE VIEW HB 73.7 53.9
DBL SUPERIOR  FAMILY ROOM SLOPE VIEW ROOM /Persona/ N/A N/A
DBL SUPERIOR FAMILY ROOM  SLOLPE VIEW  + EXTRA BED /3 Persona/ N/A N/A
1 i rritur + 3 fëmijë (00-13,99) 195.8 161.7
2 të rritur + 2 fëmijë (02-13,99) 202.4 162.8
SUITE DELUXE RESORT VIEW -min 2+1; max 3+1 ose 3 të rritur

08.03.2020

14.03.2020

15.03.2020

12.04.2020

Për Person në SUITE DELUXE RESORT VIEW HB 102.3 68.2
SUITE DELUXE RESORT VIEW - SGL USE 204.6 136.4
SUITE DELUXE RESORT VIEW /Persona/ 204.6 136.4
SUITE DELUXE RESORT VIEW  + EXTRA BED /3 Persona/ 238.7 165.0
1 i rritur + 1 fëmijë (02-11,99) 204.6 136.4
1 i rritur + 2 fëmijë (02-11,99) 232.1 163.9
2 të rritur + 1 fëmijë (02-11,99) 232.1 163.9
SUITE DELUXE SLOPE VIEW -min 2+1; max 3+1 ose 3 të rritur

08.03.2020

14.03.2020

15.03.2020

12.04.2020

Për Person në SUITE DELUXE SLOPE VIEW HB 113.3 79.2
SUITE DELUXE SLOPE VIEW - SGL USE 226.6 158.4
SUITE DELUXE SLOPE VIEW /Persona/ 226.6 158.4
SUITE DELUXE SLOPE VIEW  + EXTRA BED /3 Persona/ 260.7 187.0
1 i rritur + 1 fëmijë (02-11,99) 226.6 158.4
1 i rritur + 2 fëmijë (02-11,99) 254.1 185.9
2 të rritur + 1 fëmijë (02-11,99) 254.1 185.9

DBL INTERCONNECTING (2 DBLS SUPERIOR) RESORT VIEW -

min 2+2; max 4+2 ose 4 të rritur

08.03.2020

14.03.2020

15.03.2020

12.04.2020

Për Person në DBL INTERCONNECTING (2 DBLS SUPERIOR) RESORT VIEW HB 68.2 48.4
DBL INTERCONNECTING RESORT VIEW - SGL USE N/A N/A
DBL INTERCONNECTING RESORT VIEW /Persona/ N/A N/A
DBL INTERCONNECTING RESORT VIEW /3 Persona/ N/A N/A
DBL INTERCONNECTING RESORT VIEW /4 Persona/ 272.8 193.6
1 i rritur + 3 fëmijë (02-11,99) N/A N/A
2 të rritur + 1 Fëmijë (02-11,99) N/A N/A
2 të rritur + 2 fëmijë (02-11,99) 259.6 191.4
3 të rritur + 1 Fëmijë (02-11,99) 266.2 192.5
3 të rritur + 2 Fëmijë (02-11,99) 293.7 220.0
3 të rritur + 3 fëmijë (02-11,99) 321.2 247.5
4 të rritur + 1 fëmijë (02-11,99) 300.3 221.1
4 të rritur + 2 fëmijë (02-11,99) 327.8 248.6

DBL INTERCONNECTING (2 DBLS SUPERIOR) SLOPE VIEW -

min 2+2; max 4+2 ose 4 të rritur

 08.03.2020

14.03.2020

15.03.2020

12.04.2020 

Për Person në DBL INTERCONNECTING (2 DBLS SUPERIOR) SLOPE VIEW HB 73.7 53.9
 DBL INTERCONNECTING SLOPE VIEW - SGL USE N/A N/A
DBL INTERCONNECTING SLOPE VIEW /Persona/ N/A N/A
DBL INTERCONNECTING SLOPE VIEW /3 Persona/ N/A N/A
DBL INTERCONNECTING SLOPE VIEW /4 Persona/ 294.8 215.6
1 i rritur + 3 fëmijë (02-11,99) N/A N/A
2 të rritur + 1 Fëmijë (02-11,99) N/A N/A
2 të rritur + 2 fëmijë (02-11,99) 281.6 213.4
3 të rritur + 1 Fëmijë (02-11,99) 288.2 214.5
3 të rritur + 2 Fëmijë (02-11,99) 315.7 242.0
3 të rritur + 3 fëmijë (02-11,99) 343.2 269.5
4 të rritur + 1 fëmijë (02-11,99) 322.3 243.1
4 të rritur + 2 fëmijë (02-11,99) 349.8 270.6

Tarifë shtesë (e kërkuar)

 (Opsionale) - me datën 25.12.2019

Darka festive NG - 85,00 € për të rriturit dhe 45,00 € për fëmijët nga 2- 11.99 vjec. Fëmija 00-01.99 vjec - pa shërbim.

 (Opsionale) - me datën 25.12.2019

Darka e festës së Krishtëlindjes - 45,00 € për të rritur dhe 25,00 € për fëmijë 2- 11.99 vjecFëmija 00-01.99 vjec - pa shërbim.

Uljet e rezervimeve të hershme:

10% Zbritje për Rezervimet e bëra gjatë qëndrimit 13.12.2019 - 12.04.2020 dhe deri më 15.10.2019 dhe ka paguar 100% deri në 20.10.2019

Netët minimale 3 3