BOROVEC

- HOTEL RILA  -

****
Rezervimi dhe pagesa duhet te behet deri me 30.11.2018

 

Ofertat
DATAT

28.12.2018

04.01.2019

20.01.2019

23.02.2019

05.01.2019 - 19.01.2019 

24.02.2019 - 03.03.2019

14.12.2018 - 27.12.2018

04.03.2019 - 16.03.2019

17.03.2019

06.04.2019

PËR PERSON/ PËR DITË  -  1/2 DHOMA STANDARDE (STANDARD ROOM) (MAX. 2+1) 

ADULT - I RRITUR

   HB   92.50 € 80.00 € 62.50 € 56.00 € 41.00 €
Fëmiju 0 deri 12 vjec në shtrat të rregull HB 68.50 € 62.00 € 53,50 € 50.50€ 44.00 €
Fëmiju 2 deri 12 vjec në shtrat shtesë HB 23.00 € 23.00 € 23.00 € 23.00€ 23.00 €

PËR PERSON/ PËR DITË  -  1/2 DHOMA STANDARDE (STANDARD ROOM)/ PAMJE MALORE/  (MAX. 2+1) 

ADULT - I RRITUR HB 98.00 € 85,50 € 68.00 € 61.00 € 45.50 €
Fëmiju 0 deri 12 vjec në shtrat të rregull HB 71.00€ 66.00 57.00 € 54.00 € 45.50 €
Fëmiju 2 deri 12 vjec në shtrat shtesë HB 23.00 € 23.00 € 23.00 € 23.00 € 23.00 €

PËR PERSON/ PËR DITË  1/2 DHOMË SUPERIORE (MAX. 2+1)

ADULT - I RRITUR HB 113.50 € 94.50 € 73.50 € 65.50 € 48.00 €
Fëmiju 0 deri 12 vjec në shtrat të rregull HB 78.50 € 70.50 € 58.50 € 55.50 € 48.00 €
Fëmiju 2 deri 12 vjec në shtrat shtesë HB 23.00 € 23.00 € 23.00 € 23.00 € 23,00 €

PËR PERSON/ PËR DITË  -  1/2 DHOMË SUPERIORE / PAMJE MALORE/ (MAX. 2+1)

ADULT - I RRITUR HB 119.00 € 100.00 € 79,00 € 71.00 € 53.50 €
Fëmiju 0 deri 12 vjec në shtrat të rregull HB 82.00 € 72.00 € 62.00 € 58.00 € 48.50 €
Fëmiju 2 deri 12 vjec në shtrat shtesë HB 23,00 € 23.00 € 23.00 € 23.00 € 23,00€

PËR PERSON/ PËR DITË  -  1/2 DHOMË FAMILIARE SUPERIORE - STUDIO (MAX. 2+2)

ADULT - I RRITUR HB 113,50 € 94.50 € 73.50 € 65.50 € 48.00 €
Fëmiju i parë 0-14 vjec me dy të rritur HB 23.00 € 23.00 € 23.00 € 23.00 € 23.00 €
Fëmiju i dytë 0-14 vjec me dy të rritur HB 23.00 € 23.00 € 23.00 € 23.00 € 23.00 €

PËR PERSON/ PËR DITË  -  1/2 DHOMË FAMILIARE SUPERIORE - STUDIO / PAMJE MALORE/ (MAX. 2+2)

ADULT - I RRITUR HB 119.00 € 100.00 € 79,00 € 71.00 € 53.50 €
Fëmiju i parë 02-14 vjec me dy të rritur HB 23.00 € 23.00 € 23.00 € 23.00 € 23.00 €
Fëmiju i dytë 02-14 vjec me dy të rritur HB 23.00 € 23.00 € 23.00 € 23.00 € 23.00 €

Pagesa për darkën e Krishtlindjeve:

Adult - i rritur = 40,00 €     |    Fëmiju (2-12 vjec) = 20,00 €

New Year’s Eve / Darka për Vitin e Ri (e detyrueshme) 

Adult - i rritur = 65,00 €      |      Fëmiju (2-12 vjec) = 32,50 €
 

Në çmimi përfshihet:

 Fjetje me mëngjes dhe darka, përdorimi i pishinës, palestërës, saunës, banjë me avull, Jacuzzi, parking, Wi-Fi në bar.

Dhomat superiore përfshijnë hyrjen në zonën termike, në palestër, veshjet e skijve dhe WI-FI në dhomë.