★★★★

HOTEL REGINA CITY

- Vlorë -

 

 

 

Çmimet për Dhomë
Tipi i Dhomes ROH Shërbimi 21 Shtator - 31 Tetor
DOUBLE ROOM BB 50€

SINGLE ROOM

BB 38€

TRIPLE ROOM

BB 68€
SUIT ROOM BB 100€

 


Shënim:

Qëndrimi minimal 2 Netë

 

SHTESAT:

Shërbimi HB: 10€ Për Person

Shërbimi FB: 20€ Për Person
Shetitje me anije 9 euro per person
 

Opcionale:
Plazhi dhe pishina sipas dëshirës në Radhime apo ne Vlorë.
Transport p
ër në Regina Blue në orën 10:00 dhe i kthimi ne oren 15:00
 

 

POLITIKAT PËR FËMIJET

Fëmija e parë deri 0-11.99 vjeç free (Darka me pagesë -50%)

Fëmija e dytë nga 2-11.99 vjeç paguajnë -50% (Darka me pagesë -50%)