Hotel Regina City

****

Vlorë - Shqipëri!

 

Oferte FULL BOARD 2netë/3dite

ÇMIMI 60€ për person në dhomë dyshe.

 

 

 

 
Në çmim përfshihen
✔ Darka në ditën e ardhjes, 
Ditën e dytë mëngjesi, dreka dhe darka, 
✔ Ditën e tretë mëngjesi dhe dreka. 
Akomodimi në hotel 2 netë 3 ditë 
 
Për fëmijë nga 0 deri ne 4 vjeçë është FREE, 
Nga 4 deri ne 12 vjeçë paguajnë 50% të çmimit.
 
*gjatë drekës dhe te darkës është e perfshire një pije

 

Oferta vlen për çdo ditë!