Hotel Pirin ose Bansko

- Bulgaria -

 
Vetëm me Fibula ofertë Super Speciale!
 
Viti i Ri 2019 ne Bansko, Bulgaria!
 
Hotel Pirin 4* ose Hotel Bansko 4*:
3 netë 135 euro, për person në dhomë dyshe 
4 netë 175 euro, për person në dhomë dyshe 
- fjetje, mëngjes dhe darkë
Galla darka e Vitit të Ri është obligative:
55 euro/ 25 euro për fëmijë deri 12 vjeç!
APRES SKI BAR HAPPY END 
 
Datat e qëndrimit:
29.12.2018 - 02.01.2019
Rezervimi dhe pagesa të bëhet deri me 09.12.2018