BANSKO 

HOTEL LION 4*

WINTER 2019/2020

 

 

Paket Arazhman Bansko 
LION 4*

28.12.2019 - 03.01.2020

04.01.2020 - 10.01.2020

14.12.2019 - 27.12.2019

11.01.2020 - 17.01.2020

25.01.2020 - 28.02.2020

01.12.2019 - 13.12.2019

18.01.2020 - 24.01.2020

29.02.2020 - 31.03.2020

DOUBLE STANDARD / HB        
SGL 139€ 78 63 57
1AD+1CH 128 91 77 71
1AD+2CH 156 112 94 87
2AD 146 104 88 81
2AD+1CH 174 125 105 97
3AD 201 145 121 113
FAMILY ROOM / HB        
SGL 167 145 107 94
1AD+1CH 147 128 95 83
1AD+2CH 175 149 112 99
1AD+3CH 204 170 129 115
2AD 168 146 108 95
2AD+1CH 196 167 125 111
2AD+2CH 224 188 142 127
3AD 223 187 141 126
3AD+1CH 252 208 158 142
4 AD 279 228 175 157
ONE BEDROOM APARTMENT / HB        
SGL 289 211 177 160
1AD+1CH 289 212 178 161
1AD+2CH 290 213 180 162
1AD+3CH 291 214 180 163
1AD+4CH 292 215 181 164
2AD 289 212 178 161
2AD+1CH 290 213 179 162
2AD+2CH 291 214 180 163
2AD+3CH 292 215 181 164
3AD 290 213 179 162
3AD+1CH 291 214 180 163
3AD+2CH 292 215 181 162
4AD 291 214 180 162
4AD+1CH 292 215 181 164
5AD 292 215 181 164
Release periods 28 DITË 14 DITË 7 DITË 7 DITË
Periudha e anulimit: 14 DITË 7 DITË 3 DITË 3 DITË
Cancellation Penallti: 100 % of booked stay 1st night 1st night 1st night
NO SHOW penalty; 100 % of booked stay NETË 2 NETË 2 NETË
Qendrimi Minimal: 5 NETË 5 NETË NETË 5 NETË
Shtesat: ADULT FEMIJET 4-12 VJEC    
Darka e Krishtlindjes / 25.12 45.00 € 22.50 / /
Darka e Vitit të Ri  75.00 € 37.50 / /
Community tax 1 1 1 1
FEMIJET 4-12 VJEC / / / /


 

Në çmim përfshihet:

Përdorimi e pishinës së brendshme, zonën Spa, palestër, dhe transferi deri tek Gondola!