- BANSKO -

BULGARI - DIMRI 2018-2019 

Hotel Lion

All in One HB 

****

 

Ofertat
4 netë / 3 ditë skijim

BOARD BASIS

(Mëngjes dhe Darkë)

05-11.01.2019

15.12-28.12.2018

12.01-18.01.2019

26.01-22.02.2019

01.12-14.12.2018

19.01-25.01.2019

23.02-31.03.2019
 

I rritur në shtrat regular - Ski pass, ski dhe shtizat

HB

266€

262€

254€

I rritur në shtrat regular  - Ski pass, ski, shtizat dhe Këpucët e skive

HB

282€

278€

270€

I rritur në shtrat regular - big ski pass me ski

HB

288€

284€

276€

I rritur në shtrat regular - big ski pass me snowboard     

HB

345€

341€

333€

I rritur në shtrat shtesë - Ski pass, ski dhe shtizat

HB

254€

242€

222€

I rritur në shtrat shtesë - Ski pass, ski, shtizat dhe Këpucët e skive

 HB

270€

258€

238€

I rritur në shtrat shtesë - big ski pass me ski

HB

276€

264€

244€

I rritur në shtrat shtesë - big ski pass me snowboard     

HB

333€

321€

301€

Fëmiju 4 deri në 12 vjeçë në shtrat shtesë - Ski pass, ski dhe shtizat

HB

150€

144€

134€

Fëmiju 4 deri në 12 vjeçë në shtrat shtesë - Ski pass, ski, shtizat dhe Këpucët e skive

HB

165€

159€

149€

Fëmiju 4 deri në 12 vjeçë në shtrat shtesë - big ski pass me ski

HB

182€

176€

166€

Fëmiju 4 deri në 12 vjeçë në shtrat regular - Ski pass, ski dhe shtizat

HB

187€

184€

178€

Fëmiju 4 deri në 12 vjeçë në shtrat regular Ski pass, ski, shtizat dhe Këpucët e skive

HB

202€

199€

193€

Fëmiju 4 deri në 12 vjeçë në shtrat regular big ski pass me ski

HB 219€ 216€ 210€

 

7 netë / 6 ditë skijim

 

Ofertat
7 netë / 6 ditë skijim

BOARD BASIS

(Mëngjes dhe Darkë)

05-11.01.2019

15.12-28.12.2018

12.01-18.01.2019

26.01-22.02.2019

01.12-14.12.2018

19.01-25.01.2019

23.02-31.03.2019
 

I rritur në shtrat regular - Ski pass, ski dhe shtizat

HB

459€

452€

438€

I rritur në shtrat regular  - Ski pass, ski, shtizat dhe Këpucët e skive

HB

489€

482€

468€

I rritur në shtrat regular - big ski pass me ski

HB

528€

521€

507€

I rritur në shtrat regular - big ski pass me snowboard     

HB

550€

543€

529€

I rritur në shtrat shtesë - Ski pass, ski dhe shtizat

HB

438€

417€

382

I rritur në shtrat shtesë - Ski pass, ski, shtizat dhe Këpucët e skive

 HB

468€

447€

412

I rritur në shtrat shtesë - big ski pass me ski

HB

507€

486€

451€

I rritur në shtrat shtesë - big ski pass me snowboard     

HB

529€

508€

473€

Fëmiju 4 deri në 12 vjeçë në shtrat shtesë - Ski pass, ski dhe shtizat

HB

263€

253€

235€

Fëmiju 4 deri në 12 vjeçë në shtrat shtesë - Ski pass, ski, shtizat dhe Këpucët e skive

HB

282€

272€

254€

Fëmiju 4 deri në 12 vjeçë në shtrat shtesë - big ski pass me ski

HB

302€

292€

274€

Fëmiju 4 deri në 12 vjeçë në shtrat regular - Ski pass, ski dhe shtizat

HB

328€

323€

312€

Fëmiju 4 deri në 12 vjeçë në shtrat regular Ski pass, ski, shtizat dhe Këpucët e skive

HB

347€

342€

331€

Fëmiju 4 deri në 12 vjeçë në shtrat regular big ski pass me ski

HB 367€ 362€ 351€

 

Kujdes:

   -  TAKSAT E QENDRIMIT 10 EURO PER PERSON!

 - Për dhomë single pagaun +50% të çmimit

- Nuk ofrohen skijat dhe Snowboard për fëmijët deri në 7 vjet ndersa

për fëmijët deri në moshen 12 vjeç nuk ofrohet Snowboard !