BANSKO

- HOTEL LION  -

****
Rezervimi dhe pagesaa duhet te behet deri me 30.11.2018

 

Ofertat
PËR PERSON/ PËR DITË

BOARD BASIS

(Mëngjes dhe Darkë)

29.12.2018

04.01.2019

05.01.2019

11.01.2019

15.12.2018 - 28.12.2018 

12.01.2019 - 18.01.2019

26.01.2019 - 22.02.2019

01.12.2018 - 14.12.2018

19.01.2019 - 25.01.2019 

23.02.2019 - 31.03.2019

1/ 2 room Standard (dhoma standarde) HB 65.00€ 43.00€ 40.00€ 38.00€

Fëmiju 4 deri 12 vjec  shtrat shtesë

HB 26.00€ 23.50 € 18.00€ 16.00€

Fëmiju 4 deri 12 vjec në shtrat të rregull

HB 49.50 € 33.00€ 30.50 € 29.00€
Të rritur në shtrat shtesë HB 50.00€ 32.00€ 32.00€ 27.00€
New Year’s/ Darka për Vitin e Ri Adult - I rritur - 70 € Fëmiju 04 - 12 vjec 35€

 

Ekstra zbritje: Qëndro 14 ditë dhe paguaj për 12 ditë, 10=9, 7=6

Për datat: 02.03.2019 - 31.03.2019

VËREJTJE: Rezervimi dhe pagesaa duhet te behet deri me 30.11.2018