B&B KORÇA SMILE

- Korçë -


 

 

Çmimet për Dhomë
Tipi i Dhomes ROH Shërbimi e Hënë - e Enjte e Premte - e Diele
DOUBLE ROOM BB 31€ 36€

TRIPLE ROOM

BB 45€ 50€

QUADRUPLE ROOM

BB 55€ 65€

 

 

POLITIKAT PËR FËMIJET

Fëmija deri 0-6 vjeç free 

Fëmija nga 7-14 vjeç paguajnë 10€ (Extra Bed)


Organizime Grupore 10% ulje (free guide)
Rezervo në Fibula dhe fito City tour free.