★★★★

HOTEL KLAJDI

- Durrës -

 

 

 

Çmimet për Person
Tipi i Dhomes Shërbimi 16 Korrik - 31 Gusht
DOUBLE ROOM BB 40€

 

 

 

SHTESAT:

-Personi i tretë i rritur: -20% zbritje

-Personi i katërt i rritur: -10% zbritje

Shtesa per dhome teke: -15% zbritje (te cmimit te dhomes dyshe)

 

 

Në çmim përfshihet:

-Mëngjesi bufe e hapur
-Shezllonët n
ë plazh dhe pishinë
-Peshqirë për në plazh dhe pishinë
-Free wifi në dhomë dhe ambjentin për rethë
-Shërbimi i sigurisë dhe monitorimi me kamera 24h
-Kend lojrash p
ër fëmijë 
-Parking 24 h

 

 

POLITIKAT PËR FËMIJET

Fëmija e parë deri 0-4.99 vjeç (me dy të rritur): free

Fëmija e dytë deri 0-4.99 vjeç (me dy të rritur): 15€ në natë

Fëmija e parë nga 5-11.99 vjeç (me dy të rritur): -50% zbritje

Fëmija e dytë nga 5-11.99 vjeç (me dy të rritur): -20% zbritje

Fëmija i parë dhe i dytë nga 5-11.99 vjeç (me një të rritur): -20% zbritje