BOROVEC

- HOTEL IGLIKA PALACE  -

****
Rezervimi dhe pagesaa duhet te behet deri me 30.11.2018

 

Ofertat
PËR PERSON/ PËR DITË

BOARD BASIS

(Mëngjes dhe Darkë)

26.12.2018

01.01.2019

02.01.2019

25.01.2019

26.01.2019

15.02.2019

16.02.2019

04.03.2019

05.03.2019

09.04.2019

2 room Standard (dhoma standarde) HB 47.00€ 38.00€ 31.50€ 38.00€ 31.50€

Fëmiju 2 deri 12 vjec  shtrat shtesë

HB Free Free Free Free Free

Fëmiju 2 deri 12 vjec në shtrat të rregull

HB 47.00€ 28.50€ 24.00€ 28.50€ 24.00€
Të rritur në shtrat shtesë HB 35.00€ 28.50€ 24.00€ 28.50€ 24.00€
New Year’s/ Darka për Vitin e Ri Adult - I rritur - 50 € Fëmiju 02 - 12 vjec 25€

 

TAKSAT E QENDRIMIT 10 EURO PËR PERSON!

Në çmim përfshihet:

Kafe dhe çaj nga ora 16:00 deri 17:00,

përdorimi i pishinës së brendshme,

WI-FI falas në bar dhe

parking

 

VËREJTJE: Rezervimi dhe pagesaa duhet te behet deri me 30.11.2018