★★★★

HOTEL HOLIDAY VILLAGE

- Ulqin -

 

 

 

 Nisja më 22, 25 Shtator

 

 

Çmimet për Person
Netët Tipi i Dhomës Shërbimi Çmimi
2 NETË DOUBLE ROOM AI 149€
3 NETË DOUBLE ROOM AI 229€
4 NETË DOUBLE ROOM AI 299€
7 NETË DOUBLE ROOM AI 529€

 

Në çmim përfshihet:

Mëngjesi, Dreka, Darka, Pijet gjatë gjithë ditës, Pishina të Brendshme dhe të Jashtme