★★★★

Hotel Eval

- Sarandë -

 

Hoteli Eval ndodhet në qytetin e Sarandës (Kanali I Cukes, 50 mt nga disko mango) dhe është në një zonë të karakterizuar nga një harmoni me natyrën. Ndodhet vetëm 11 km larg Ksamilit, Butrintit dhe vendeve të tjera kulturore dhe tërheqëse.

Kombinimi i ambientëve të bollshme, restorantit, detit, diskos dhe shërbimeve turistike e bëjnë Hotel Eval një nga të preferuarit për familjet dhe te rinjtë.

I ndërtuar në vitin 2009 dhe rinovuar në vitin 2018, duke ruajtur arkitekturën tradicionale shqiptare, Hotel Eval ka 5 kate dhe ka 36 dhoma të cilat ndahen në kategoritë e mëposhtme:

Dhoma teke, dyshe, treshe dhe suita familjare.

Hoteli është vetëm 100 m nga deti Ionion dhe është perballe me detin.

Restoranti ofron kuzhinë tradicionale dhe mesdhetare, kuzhinë që shpreh më së miri artin e shijimit. 

 

 

 

 

Çmimet për Dhomë
Tipi i Dhomës Shërbimi Gusht
DHOMA DYSHE BB 44€
DHOMA TRESHE BB 55€
DHOMA PER 4 PERSONA BB 73€
DHOMA PER 5 PERSONA BB 80€
DHOMA PER 6 PERSONA BB 90€

 

 

POLITIKAT PËR FËMIJET
Fëmiju deri 0-4.99 vjeç free.
Fëmiju prej 5-11 vjeç paguanë -50%