HOTEL EPIRUS

 

- Sarandë -

 

 

 

Çmimet për Dhomë
Tipi i Dhomes Shërbimi Korrik Gusht Shtator

 Double/Single B/V 

BB 70 70€ 50€

Triple B/V     

BB 85€ 85€ 65€
Quadruple   B/V BB 105€ 105€ 75€
Double S/V  BB 80€ 80€ 60€
Triple S/V  BB 100€ 100€ 75€
Quadrable S/V BB 115€ 115€ 85€
Deluxe Double B/V  BB 85€ 85€ 70€
Deluxe double S/V BB 105€ 105€ 80€
Deluxe double S/S/V BB 95€ 95€ 75€
Deluxe Triple S/V  BB 120€ 120€ 95€
Deluxe Queen suite S/V 2+1 BB 135 135 110€
Superior apartment 2+1sofa BB 165 165 120€
Deluxe apartment 2+2 +1sofa BB 165€ 165€ 120€
Penthouse apartment 2+2+1sofa  BB 165€ 165€ 120€

 

Shënim:

Shërbimi HB: 14€ Për person

Shërbimi FB: 26€ Për person

 

POLITIKAT PËR FËMIJET

Fëmijët nga 0-5 vjeç do të strehohen në të njëjtën shtrat me prindërit ose në shtratin shtesë.

 

Check in në ora 14:00, dhe Check out ne ora 11:00