★★★★

HOTEL EMPIRE

- Durrës -

 

 

 

Çmimet për Person
Tipi i Dhomes Shërbimi Shtator

DOUBLE ROOM

BB 30€
DOUBLE ROOM AI 40€

 

 


​PAKETA (BB) PËRFSHINË:
Akomodimi
 Mengjesi

Çadrat te pishina, dhe te plazhi privat i hotelit
Free Parking
Free Wi-Fi


 

PAKETA (AI) PËRFSHINË:

Akomodimi
Mengjesi
Dreka
Darka

Çadrat te pishina, dhe te plazhi privat i hotelit
Pijet e perfshira brenda paketes all inclusive pa limit prej ores 10:00 - 22:00‬
Free Parking
Free Wi-Fi

 
 
Politikat e Hotelit :

Personi i trete adult ne dhome paguan 70 %
 Femija i pare 0 - 5.99 vjec eshte falas
Femijet 6 - 11.99 jane me -50 % ulje
Dhoma single ( Akomodimi për person tek paguan 70 % te personit te dyte )15 Dhoma total me tipologji dhe mundesi akomodimi si meposhte:

*  6 Dhoma Triple ( Treshe me ballkon ) Maksimumi i akomodimit 3 Persona
*  6 Dhoma  Double  ( Dyshe me ballkon ) Maksimumi i akomodimit 2 Persona
*  1 Dhome Double ( Dyshe pa ballkon ) Maksimumi i akomodimit 2 Persona
*  2 Dhoma Twin ( Dyshe me krevate te ndare. Nje me ballkon dhe nje pa ballkon ) Maksimumi i akomodimit 2 Persona