- Hotel Elesio -

★★★★

Mali i Robit, Golem, Albania 

Çmimi per person:

Ofertë Speciale 22€ për person ne dhomë dyshe

BB

Fëmiu deri 7 vjet është FREE, 50% zbritje për fëmiun e dytë!

Në çmim përfshihen:
- Mëngjes

- parking
- wifi
- Pishin dhe
- të gjitha taksat