All Inclusive R Olimpike, 4 Ditë €99, 5 Ditë €129

- Greqi -

 

PLAZH, 4 Ditë

Dita e Parë, E Martë: 

Nisja nga Tirana në orën 22.00 të ditës së Hënë dhe udhëtimi me autobus për në Riviera Olimpike nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Riviera Olimpike. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë, E Mëkurë: 

Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Tretë, E Enjte: 

Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Katërt, E Premte: 

Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshtiicës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

 

 

 

PLAZH, 5 Ditë

Dita e Parë, E Premte: 

Nisja nga Tirana në orën 22.00 të ditës së Enjte dhe udhëtimi me autobus për në Riviera Olimpike nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Riviera Olimpike. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë, E Shtunë:

Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Tretë, E Diel: 

Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Katërt, E Hënë: 

Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Pestë, E Martë: 

Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshticës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

 

Nisje çdo të Martë dhe të Premte

 


Platon Beach 2* Superior - Light All Inclusive
Olympus Thea 4* - All Inclusive

 

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klienti DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Me Shume Detaje: Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:
1. Akomodim All Inclusive në hotel,
2. Vajtje - Ardhje me autobus.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.