BANSKO 

HOTEL GRAND ROYALE 4*

WINTER 2019/2020

 

 

Paket Arazhman Bansko 
GRAND ROYALE 4*

27.12.2019 - 04.01.2020

Only HB

05.01.2020 - 11.01.2020

01.12.2019 - 26.12.2019

12.01.2020 - 10.03.2020

11.03.2020 - 10.04.2020

STUDIO / BB        
SGL 95€ 61€ 50€ 45€
1AD+1CH 102 66 54 49
1AD+2CH 103 67 55 50
2AD 119 77 64 57
2AD+1CH 120 78 65 58
3AD 161 105 87 78
ONE BEDROOM APARTMENT / BB        
1AD+1CH 124 81 70 61
1AD+2CH 125 82 71 62
1AD+3CH 156 103 90 79
2AD 124 81 70 61
2AD+1CH 125 82 71 62
2AD+2CH 156 104 90 78
3AD 167 111 96 84
3AD+1CH 168 112 97 85
TWO BEDROOMS APARTMENT / BB        
2AD+2CH 226 146 117 106
3AD+1CH 226 146 117 106
3AD+2CH 227 147 118 107
4AD 226 146 117 106
4AD+1CH 227 147 118 107
4AD+2CH 256 166 133 121
5AD 266 172 138 125
5AD+1CH 267 173 139 126
Release periods: 60 Ditë 40 Ditë 35 Ditë 7 Ditë
Periudha e anulimit: 45 Ditë 30 Ditë 25 Ditë 5 Ditë
Cancellation Penallti: 100% 50% of booked stay 50% of booked stay 50% of booked stay
NO SHOW penalty: ​100% 50% of booked stay 50% of booked stay 50% of booked stay
Qendrimi Minimal: 4 Netë / / /
Shtesat: ADULT CHILD 3-13    
Shtesat për HB 8 4 / /
Darka e Krishtlindjes / 25.12 / Obligative 15€ 8€ / /
Darka e Vitit të Ri / Obligative 75€ 38€ / /
community tax 1 1 1 1

 

Në çmim përfshihet:

Përdorimi i pishinës së brendshme, banjë me avull, sauna, sauna me aromë, fitnes, parking,

Klubi KIDS, internet dhe transferi deri tek Gondola!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ekstra Zbritje   -    Qendro 7 dite paguaj 6 dite, 14=12, për datat 12.01.2019 dhe 5=4, 6=5 për datat 01.03.2020