PAMPOROVO 

GRAND HOTEL MURGAVETS 4*

WINTER 2019/2020

 

 

Paket Arazhman Bansko 

GRAND HOTEL

MURGAVETS 4*

01.12.2019 - 19.12.2019

03.01.2020 - 22.01.2020

05.03.2020 - 31.03.2020

20.12.2019 - 29.12.2019

23.01.2020 - 04.03.2020

30.12.2019 -02.01.2020

DBL STANDARD / BB      
SGL 36€ 40€ 64€
1AD+1CH 49€ 53€ 99€
1AD+2CH 50€ 54€ 100€
2AD 49€ 53€ 99€
2AD+1CH 65€ 68€ 134€
3AD 71€ 75€ 150€
DBL DELUXE / BB      
SGL 51€ 57€ 109€
1AD+1CH 52€ 58€ 110€
1AD+2CH 53€ 59€ 111€
2AD 52€ 58€ 110€
2AD+1CH 68€ 74€ 145€
3AD 75€ 80€ 161€
ONE BEDROOM APARTMENT / BB      
2AD 78€ 86€ 122€
2AD+1CH 94€ 101€ 157€
2AD+2CH 109€ 117€ 191€
3AD 100€ 108€ 174€
Release periods: 7 Ditë 7 Ditë 7 Ditë
Periudha e anulimit: 7 Ditë 7 Ditë 7 Ditë
Cancellation Penallti: 30% of booked stay 30% of booked stay 100% of booked stay
NO SHOW Penallti: 30% of booked stay 30% of booked stay 100% of booked stay
Shtesat: ADULT CHILD 3-12  
Shtesa HB 9€ 5€  
Darka e Krishtëlindjes për BB / 25.12/ Obligative 30€ 15€  
Darka e Krishtëlindjes për HB / 25.12/ Obligative 20€ 10€  
Darka e Vitit të Ri për BB Obligative 80€ 40€  
Darka e Vitit të Ri për HB Obligative 70€ 35€  
community tax pp pd 1€ 1€ 1€


Në çmim përfshihet:

Përdorimi i pishinës së brendshme, palestër, sauna, WiFi dhe autobus transferi deri tek Gondola!