Grand Blue Fafa Resort 

- Kavajë -

 

 

Grand Blue Fafa Resort është hoteli më i ri dhe më prestigjioz në Shqipëri. Pozicionuar në zonën e Long Beach Golem, inaguruar në Qershor 2018, ofron luksin dhe shërbimin më të mirë. Një nga hotelet më të bukur në rajonin e Durrësit, i vendosur afër detit Adriatik, me plazhin e tij privat, ofron mundësi të privilegjuara për ata që dëshirojnë të provojnë një festë unike me të gjitha ngjyrat dhe shanset e natyrës.
 
Grand Blue Fafa Resort është vetëm 10 km larg qendrës së qytetit të Durrësit dhe 35 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës.

 

 

Çmimet për Person
Periudha Sherbimi  

Korrik

FB 60
Gusht FB 65
Shtator

FB

55

 

Në çmimin përfshihet:

Taksat e qytetit

Mengjesi, Dreka, Darka dhe shoqërohet me një pije.

Shezlong dhe çadra

Parking

Wi-fi

 

Gjatë ngrënjës shoqërohen: Verë, Birrë, Pije të ftofta, Lëngje të freskëta, Kafe, Çaj, Ujë

Dhoma teke (Single Room) +70% të çmimit fillestar.

 

POLITIKAT PËR FËMIJET

Fëmija e parë deri 0-5.99 vjeç free.

Fëmija e parë nga 6-11.99 paguan -50%.

Fëmija e dytë 0-1.99 vjeç free.

Fëmija e dytë 2-11.99 paguan -50%.