Shën Valentini 
në
GRAND BLUE FAFA RESORT 

★★★★

Golem - Shqipëri

prej 45€/ Personi

14 Shkurt, e Enjte

 

Në çmim përfshihet:

 Fjetje, mengjes, darke, parking, wifi,

• Një shishe verë Italiane dhe

• Muzikë Live