FOUR POINTS BY SHERATON

- KOLASIN -

 

OFERTA SUPER SPECIALE

2 Netë - 160€ për 2 Të rritur

 

Paketa përfshin:

Akomodimi në Premium Dhome dyshe

Mëngjesi dhe darka në restorantin “Blanche”

 

Më 28 Nëntor:

- Muzikë Live me një shishe verë malazeze (të kuqe ose të bardhë) për çift;

- 50% zbritje në Spa Treatments;

- 30% zbritje në programin Best Brews™

- Early check in and late check out (deri në ora 16:00)

- Përdorimi falas i Sauna, Hammam, Jacuzzi, palestër;

- Free Parking

- Free WI-FI.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kushtet e tjera:

 Falas në dhomë: Shishe ujë për person në ditë, kafe dhe çaj

Shtesa për fëmijë

• Fëmijët 0-7 vjeç. - pa pagese

• Fëmijët 7-12 vjeç - 14 € për fëmijë (në shtrat shtesë)

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Paketa nuk përfshin taksën turistike dhe sigurimin 1.30 € për person në ditë /0.50 € për fëmijë

•  Paketa vlen per datat  28.11.2019 - 30.11.2019.

***