FIBULA është një ndër emrat më të njohur në industrinë e turizmit në Kosovë. Kompania mes shumë shërbimeve të tjera organizon paket-arazhmane për Rivierën Turke, Shqipëri, Mal të Zi, Kroaci, Maqedoni, Greqi, Egjipt, Tunis, Bullgari, Bosne dhe Hercegovinë, shtetet e njohura Evropiane, Azinë qëndrore dhe të largët, ishujt Maldive, Tajlandë etj. Agjensioni turistik FIBULA së bashku me afro 200 agjentë besnik me të cilët bashkëpunon gjatë tërë vitit, arrin të akomodoj afërsisht 6,000 turistë në Turqi si Stamboll, Antalya, Bodrum, Kushadasi, Marmaris gjatë sezonës verore dhe rreth 10.000 turistë nëpër destinacione të ndryshme gjatë tërë vitit.

 

 

 

fib.kos.jpg     Fibula Air Travel Agency Prishtine
Nena Tereze 47
10000 Prishtinë, Kosovo
Telefon: +381 24 25 26
Fax: +381 38 24 59 82
E-mail: fibula@fibula-ks.com
Web: www.fibula-ks.com

 

   
Fibula Air Travel Agency Sarajevo
Ferhadija 24
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 33 23 25 23; 33 57 07 00
Fax: +387 33 27 27 90
E-mail: fibula@bih.net.ba; info@fibula.ba
Web: www.fibula.ba
       
    Fibula Air Travel Antalya
Kilicaslan Mah. Yenikapi
Sokako no. 7/2-3
Antalya, Turkey
Tel: +90 242 244 24 75; +90 242 244 24 76
Fax: +90 242 248 56 57; +90 242 244 94 58
E-mail: info@fibula.com
Web: www.fibula.com
       
    Fibula Air Travel Agency Beograd
Licenca otp6/2010
Vasina br. 3; 11000 Beograd, Srbija
Telefon: +381 11 30 37 021;+381 11 26 23 983
Fax: +381 11 32 86 998
Mob: +381 64 0921 828
E-mail: fibula@sbb.rs
Web: www.fibula.rs
       
    Fibula Air Travel Agency Bucuresti
Bucuresti - Mosilor - Birou Vanzari Pentru Turisti
Calea Mosilor, Nr.294, BI.42, sc. C, Parter sector 2, Bucuresti, Romania
Tel: + 4021 / 210.17.17
Fax: + 4021 / 210.17.00
E-mail: sales@fibula.ro;rezervari@fibula.ro
Web: www.fibula.ro
       
    Fibula Air Travel Agency Skopje
str. Nikola Vapcarov no.22
1000 Skopje, Macedonia
Tel: + 3892 323 8081;+ 3892 323 8082
Fax: +3892 323 8083
E-mail: fibula@t-home.mk; fibula2@t-home.mk
Web: www.fibula.com.mk