Vera 2019

Egjipt

Sharm El Sheikh *

 

 

 

Paket Arazhman Egjipt
Hoteli KAT. Board Periudha Cmimi/DBL SNGL

Fëmiu i parë

(2-12 vjeçë)

Fëmiu i dytë 

(2-12 vjeçë)

Pool view per room Sea wiev per room
No Name Hotel 3*   25.06.2019 - 27.08.2019 299€ 499€ 299€ 299€ N/A N/A
Verginia 4* AI 25.06.2019 - 30.07.2019 405€ 555€ 220 220 120€ 140€
06.08.2019 - 27.08.2019 453€ 595€ 220 220 130€ 150€
Maritime Peninsula 5* AI 25.06.2019 - 30.07.2019 495 705 245 245 170€ N/A
06.08.2019 - 27.08.2019 565 790 250 250 170€ N/A
Aurora Oriental 5* AI 25.06.2019 - 30.07.2019 523 765 275 275 85 140
06.08.2019 - 27.08.2019 585 943 275 275 95 150
Hilton Sharos Bay 5* AI 25.06.2019 - 30.07.2019 505 725 275 275 130 150
06.08.2019 - 27.08.2019 565 793 275 275 130 150
Sea Breeze X Perience 5* AI 25.06.2019 - 30.07.2019 610 875 335 335 140 160
06.08.2019 - 27.08.2019 670 993 335 335 150 170
Novotel Palm 5* AI 25.06.2019 - 30.07.2019 685 985 335 335 170 N/A
06.08.2019 - 27.08.2019 775 1060 335 335 180 N/A
Maritime Gofl 5* AI 25.06.2019 - 30.07.2019 655 960 335 335 160 240
06.08.2019 - 27.08.2019 730 1050 335 335 170 240
Hilton Waterfalls 5* AI 25.06.2019 - 30.07.2019 699 1070 360 360 140 210
06.08.2019 - 27.08.2019 819 1155 360 360 150 220
Sultan Garden 5* AI 25.06.2019 - 30.07.2019 785 1120 380 380 120 180
06.08.2019 - 27.08.2019 960 1350 380 380 130 190
Novotel Beach 5* AI 25.06.2019 - 30.07.2019 909 1315 400 400 160 210
06.08.2019 - 27.08.2019 1035 1400 400 400 170 220
Hyatt Regency/ Sea View 5* AI 25.06.2019 - 30.07.2019 940 1345 400 400 FREE FREE
06.08.2019 - 27.08.2019 1075 1445 400 400 FREE FREE
Rixos Sharm El Sheikh 5* UAI 25.06.2019 - 30.07.2019 1200 2170 700 700 ROH ROH
06.08.2019 - 27.08.2019 1450 2350 700 700 ROH ROH

 

 

PROGRAMI DHE SHËTITJET OPSIONALE

 

Programi dhe Shëtitjet Opcionale 7 netësh ne Sharm

Ekskurzioni

Days

Çmimi Info 
Trip to Island Tiran Day 2 45 EUR

Vizit e ishullit Tiran ku dhe dreka është e përfshirë!  

Përjeto dhe zhytjen nën ujë 15 minutesh Ekstra 20€ për person.

Extra Glass boat trip Day 3 25 EUR Lundrimi me varkë (Extra Glass Boat) me një pamje fantastike!
One thousand night show 35 EUR Show Shfaqja e mrekullueshme e 1001 netëve nga ora 10:00 pm deri 01:00 am
Moto ATV Safari in desert Day 4

Për Person në DBL 35 EUR

Për Person në DBL 50 EUR

Vozitje me Motor ATV Safari në shkretëtirë!

Abu Galoum Desert Safari

and Dahab lunch!

Day 5 85 EUR Shetitje me Devë ne shkretetire Dreka dhe Darka e perfshire!

Pyramids Area, Sphinx, Papyrus Institute and Museum

Day 6 95 EUR (40 PAX min) Vizita e Piramidave Area, Sphinx, Papyrus dhe Dreke në muzeum Egjiptian, kthimi në Sharm
 Dolphin show Day 7 55 EUR Show Shfaqja e Delfinave dhe Darka

Kujdesë: Anulim i çdo tripit mundet të bëhet vetëm para 24 orëve!

 

Shënim:

* Taksa për person 90

* Viza për person 40

* Taksa dhe viza për Infant 0 - 2 vjeçë është 130€

 

çmim përfshihen:
• Biletat kthyse me fluturim direkt Prishtinë  - SHARM EL SHEIKH -  Prishtinë (p.p 20 kg bagazh) me AMC airlines
• Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport
• Akomodime për 7 Netë / 8 Ditë
• Takim & Asistenca në aeroportin e Egjipt
 
 
Në çmim nuk përfshihen:
• Ekskurzionet tjera opcionale
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë
• Shpenzimet personale