★★★★

DUBAI HOTEL ME 4*

- DUBAI -

 

 


 

Çmimi për person
Tipi i Dhomes Shërbimi 4 NETË/ 5 DITË
DOUBLE ROOM  BB 399€ PP
 
 
 
Në çmim përfshihen:
• Biletat kthyese e aeroplanit
• Transferi: Aeroport-Hotel-Aeroport
• Akomodimi në hotel 4*
• Mëngjeset në hotel,
• Të gjitha taksat e Aeroportit si dhe
• Takimi dhe Asistenca në aeroportin e Dubait.