- Dubai -

DUBAI - 4 Netë

Çmimi prej: 519€ 

 

Paket Arazhman Dubai 
Hoteli KAT. REGION ROOM TYPR P.P IN DBL SGL ROOM

Extra Bed

Infant

(0 - 1,99)

PAY CHILD
(2 - 5,99)
PAY CHILD
(6 - 11,99)
Arabian Park 3* Bur Dubai   Classic Room 519€ 619€ N/A 80€ 379€ 389
Deluxe Room 549€ 670€ 529€ 80€ 379€ 389
Grand Central 4* Deira Deluxe Room 549€ 679€ 549€ 80€ 379€ 429€
Avenue Hotel 4* Deira Premium Room 569€ 729€ 569€ 80€ 379€ 419€
TRYP by Wyndham Dubai 4* Al Barsha TRYP Room 589€ 770€ N/A 80€ 379€ 389
Jumeira Rotana 4* Bur Dubai Classic Room 589€ 770€ 559€ 80€ 379€ 389
Gulf Court Hotel Business Bay 4* Business Bay Standard Room 609€ 809€ 609€ 80€ 379€ 429€
Elite Byblos Hotel 5* Al Barsha Classic Room 609€ 809€ 589€ 80€ 379€ 439€
Signature 1 Hotel Barsha Heights Tecom 4* Al Barsha Classic Room 620€ 839€ 609€ 80€ 379€ 419€
Media Rotana 5* Al Barsha Classic Room 639€ 879€ 619€ 80€ 379€ 389
Wyndham Dubai Marina 4* Marina Superior Room 659€ 909€ N/A 80€ 379€ 429€
Media One Hotel 4* Dubai Media City HIP Room 659 909€ N/A 80€ 379€ 389€

Hyatt Regency Dubai

FULL BOARD PLUS

FREE hyrja në Hyatt Club Lounge, Dreka, darka dhe pije pakufi dhe pa pages

(Book BB & Stay Full Board)

5* Deira Club Room 679€ 959€ 639€ 80€ 379€ 389€
Stella Di Mare Dubai Marina 5* Marina Deluxe Room 689€ 979€ 670€ 80€ 379€ 429€
Hawthorn Suites by Wyndham 4* Jumeirah Beach Deluxe Room 720€ 1.039€ 689€ 80€ 379€ 429€
Dukes The Palm, A Royal Hideaway Hotel 5* Palm Jumeirah Deluxe Room 799€ 1.190€ N/A 80€ 379€ 389€

Datat e Fluturimit
Datat  ROUTE. Netët
3/10/2019  -  7/10/2019 SKP - DXB - SKP 4 Netë
17/10/2019 - 21/10/2019 SKP - DXB - SKP 4 Netë
31/10/2019 - 4/11/2019 SKP - DXB - SKP 4 Netë
7/11/2019 - 11/11/2019 SKP - DXB - SKP 4 Netë
21/11/2019 - 25/11/2019 SKP - DXB - SKP 4 Netë
28/11/2019 - 2/12/2019 SKP - DXB - SKP 4 Netë
12/12/2019 - 16/12/2019 SKP - DXB - SKP 4 Netë
19/12/2019 - 23/12/2019 SKP - DXB - SKP 4 Netë
9/1/2020 - 13/1/2020 SKP - DXB - SKP 4 Netë
16/1/2020 - 20/1/2020 SKP - DXB - SKP 4 Netë
30/1/2020 - 3/2/2020 SKP - DXB - SKP 4 Netë
6/2/2020 - 10/2/2020 SKP - DXB - SKP 4 Netë
13/2/2020 - 17/2/2020 SKP - DXB - SKP 4 Netë
27/2/2020 - 2/3/2020 SKP - DXB - SKP 4 Netë
5/3/2020 - 9/3/2020 SKP - DXB - SKP 4 Netë
12/3/2020 - 16/3/2020 SKP - DXB - SKP 4 Netë
26/3/2020 - 30/3/2020 SKP - DXB - SKP 4 Netë
9/4/2020 - 13/4/2020 SKP - DXB - SKP 4 Netë
16/4/2020 - 20/4/2020 SKP - DXB - SKP 4 Netë
23/4/2020 - 27/4/2020 SKP - DXB - SKP 4 Netë
30/4/2020 - 4/5/2020 SKP - DXB - SKP 4 Netë
7/5/2020 - 11/5/2020 SKP - DXB - SKP 4 Netë

 


Shëtitjet Opcionale
Ekskurzioni
Kohëzgjatja
Çmimi
Info 
Global Village 3 Orë 40 EUR Taksa hyrëse dhe transferimi i Fshatit Global
Miracle Garden 3 Orë 43 EUR Transferi dhe hyrja ne Kopshtin me te bukur ne bote Miracle Garden
Desert Safari
5 Orë
55 EUR
Transferi, Safari në shkretëtirë, darkë, shfaqje dhe pije!
Dhow Cruise ( Creek ) 2 Orë 55 EUR Transferi, Cruise, Darka dhe darkë dhe pije të përfshira!
Full Day Abu Dhabi City Tour
6 Orë
80 EUR
Pa drekë!
Dhow Cruise ( Marina )
2 Orë
80 EUR
Transferi, Cruise, Darka dhe darkë dhe pije të përfshira!
Burj Khalifa & Dubai Mall
5 Orë
80 EUR
( Burj Khalifa Hyrja në Terasë dhe tarifa të përfshira )
Aquawenture Water Park Ditë e plot! 95 EUR ( Hyrja në Aquawenture Water Park dhe tarifa të përfshira )
Helicopter Tour
17 min
220 EUR
Pamja e Dubait në ajër dhe transferim nga hoteli!
Seawings  20 min 260 EUR Pamja e Dubait në ajër dhe transferim nga hoteli!


Në çmim përfshihen :   

                                 
• Biletat kthyse me FlyDubai Airlines fluturim direkt nga  Shkup-Dubai-Shkup ( p.p 20 kg bagazh )
• Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport                                            
• Shëtitje panoramike gjysmë-ditore në qytetin e Dubait                                           
• Akomodime në hotel 4 Netë/ 5 Ditë më bazë B.B (fjetje me mëngjes)

• Të gjitha taksat e Aeroportit si dhe  

• Takimi dhe Asistenca në aeroportin e Dubait                                 
                                            

 

Në çmim nuk përfshihen :

• Ekskurzionet tjera opcionale                                            
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                         
• Shpenzimet personale                                           
• Taksat e qytetit 4-5€ Hotel 5* për ditë, Hotel 4* 3-4€ për ditë, Hotel 3* 2-3€ për ditë.                                     
• Shërbimet ekstra të Hotelit  (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)   

 

*Shënim:

Në momentin e rezervimit pagesa bëhet total dhe është e parefundueshme.

• Ndrimi i emrit dhe dates nuk lejohet .

• Nuk lejohet hyrja në xhami për Femrat që nuk plotësojnë kushtet për një veshje të përshtatme si mëposhtë:

1. Krahët dhe Këmbët e mbuluar me copë jo-transparente.

2. Mbulimi i Flokëve me një shami jo-transparente.

 

Viza hyrëse për Dubai (75 €) – Për person 

 

Pasagjerët qe posedojn njërën nga pasaportat e mëposhtme nuk kan nevojë per vizë:

 

Austria 
Belgium 
Bulgaria 
Croatia 
Cyprus 
Czech Republic 
Denmark 
Estonia 
Finland 
France 
Germany 
Greece 
Hungary 
Iceland 
Italy 
Latvia 

Liechtenstein 
Lithuania 
Luxembourg 
Malta 
Netherlands 
Norway 
Poland 
Portugal 
Romania 
Seychelles 
Slovakia 
Slovenia 
Spain 
Sweden 
Switzerland