DUBAI

Çmimi: 499€ 

5 Ditë/ 4 Netë 

Paket Arazhman Dubai 
Hoteli KAT. REGION P.P IN DBL SGL ROOM

Extra Bed

Infant

(0 - 1,99)

PAY CHILD
(2 - 5,99)
PAY CHILD
(6 - 11,99)
Arabian Park Hotel 3* Bur Dubai 499€ 625€ N/A 80€ 355€ N/A
Grand Central 4* Deira 535€ 680€ 535€ 80€ 355€ 535€
Lotus Grand Hotel 4* Deira 535€ 680€ 535€ 80€ 355€ 535€
Grand Excelsior Bur Dubai 4* Bur Dubai 550€ 715€ N/A 80€ 355€ N/A
Holiday Inn Downtown 4* Deira 559€ 725€ 550€ 80€ 355€ 550€
Carlton Palace 5* Deira 615€ 840€ 600€ 80€ 355€ 600€
Swissotel Al Ghurair 5* Deira 640€ 890€ 590€ 80€ 355€ 590€
Media Rotana 5* Media City 675€ 960€ 589€ 80€ 355€ 589€
Movenpick Jumeirah Lakes Towers 5* JLT 680€ 970€ N/A 80€ 355€ N/A
Pullman Jumeirah Lakes Towers 5* JLT 680€ 970€ N/A 80€ 355€ N/A
Hyatt Regency Creek Heights 5* Healthcare City 715€ 1.039€ N/A 80€ 355€ N/A
Nassima Royal Hotel 5* Sheikh Zayed 719€ 1.050€ 589€ 80€ 355€ 589€
Sheraton Grand Hotel 5* Sheikh Zayed 730€ 1.065€ N/A 80€ 355€ N/A
The Retreat Palm Dubai - M Gallery 4*++ Palm 775€ 1.150€ 589€ 80€ 355€ 589€

Datat e Fluturimit
ROTATION
DATA
ROTATION
DATA
NETË
SKP-DXB 11-10-18 DXB-SKP 15-10-18 4
SKP-DXB 18-10-18 DXB-SKP 22-10-18 4
SKP-DXB 01-11-18 DXB-SKP 05-11-18 4
SKP-DXB 08-11-18 DXB-SKP 12-11-18 4
SKP-DXB 15-11-18 DXB-SKP 19-11-18 4
SKP-DXB 22-11-18 DXB-SKP 26-11-18 4
SKP-DXB 29-11-18 DXB-SKP 03-12-18 4
SKP-DXB 06-12-18 DXB-SKP 10-12-18 4
SKP-DXB 13-12-18 DXB-SKP 17-12-18 4
SKP-DXB 20-12-18 DXB-SKP 24-12-18 4
SKP-DXB 17-01-19 DXB-SKP 21-01-19 4
SKP-DXB 31-01-19 DXB-SKP 04-02-19 4
SKP-DXB 07-02-19 DXB-SKP 11-02-19 4
SKP-DXB 14-02-19 DXB-SKP 18-02-19 4
SKP-DXB 28-02-19 DXB-SKP 04-03-19 4
SKP-DXB 07-03-19 DXB-SKP 11-03-19 4
SKP-DXB 14-03-19 DXB-SKP 18-03-19 4
SKP-DXB 28-03-19 DXB-SKP 01-04-19 4
SKP-DXB 11-04-19 DXB-SKP 15-04-19 4

Shëtitjet Opcionale
Ekskurzioni
Kohëzgjatja
Çmimi
Info 
Global Village 3 Orë 40 EUR Taksa hyrëse dhe transferimi i Fshatit Global
Miracle Garden 3 Orë 43 EUR Transferi dhe hyrja ne Kopshtin me te bukur ne bote Miracle Garden
Desert Safari
5 Orë
55 EUR
Transferi, Safari në shkretëtirë, darkë, shfaqje dhe pije!
Dhow Cruise ( Creek ) 2 Orë 55 EUR Transferi, Cruise, Darka dhe darkë dhe pije të përfshira!
Full Day Abu Dhabi City Tour
6 Orë
80 EUR
Pa drekë!
Dhow Cruise ( Marina )
2 Orë
80 EUR
Transferi, Cruise, Darka dhe darkë dhe pije të përfshira!
Burj Khalifa & Dubai Mall
5 Orë
80 EUR
( Burj Khalifa Hyrja në Terasë dhe tarifa të përfshira )
Aquawenture Water Park Ditë e plot! 95 EUR ( Hyrja në Aquawenture Water Park dhe tarifa të përfshira )
Helicopter Tour
17 min
220 EUR
Pamja e Dubait në ajër dhe transferim nga hoteli!
Seawings  20 min 260 EUR Pamja e Dubait në ajër dhe transferim nga hoteli!


Në çmim përfshihen :   

                                 
• Biletat kthyse me FlyDubai Airlines fluturim direkt nga  Shkup-Dubai-Shkup ( p.p 20 kg bagazh )
• Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport                                            
 Shëtitje panoramike gjysmë-ditore në qytetin e Dubait                                           
 Akomodime në hotel 4 Netë / 5 Ditë më bazë B.B (fjetje me mëngjes)

• Takim & Asistenc në aeroportin e Dubait                    
• Të gjitha taksat e Aeroportit dhe

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

• Ekskurzionet tjera opcionale                                            
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                         
• Shpenzimet personale                                           
• Taksat e qytetit 4-5€ Hotel 5* për ditë, Hotel 4* 3-4€ për ditë, Hotel 3* 2-3€ për ditë.                                     
• Shërbimet ekstra të Hotelit  (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)   

 

*Shënim:

Në momentin e rezervimit pagesa bëhet total dhe është e parefundueshme.

• Ndrimi i emrit dhe dates nuk lejohet .

• Nuk lejohet hyrja në xhami për Femrat që nuk plotësojnë kushtet për një veshje të përshtatme si mëposhtë:

1. Krahët dhe Këmbët e mbuluar me copë jo-transparente.

2. Mbulimi i Flokëve me një shami jo-transparente.

 

Viza hyrëse për Dubai (75 €) – Për person 

 

Pasagjerët qe posedojn njërën nga pasaportat e mëposhtme nuk kan nevojë per vizë:

 

Austria 
Belgium 
Bulgaria 
Croatia 
Cyprus 
Czech Republic 
Denmark 
Estonia 
Finland 
France 
Germany 
Greece 
Hungary 
Iceland 
Italy 
Latvia 

Liechtenstein 
Lithuania 
Luxembourg 
Malta 
Netherlands 
Norway 
Poland 
Portugal 
Romania 
Seychelles 
Slovakia 
Slovenia 
Spain 
Sweden 
Switzerland 

 

 

 

 

 

 

 

 

DUBAI

Çmimi: 529€ 

( 6 Ditë/ 5 Netë 

Paket Arazhman Dubai 
Hoteli KAT. REGION P.P IN DBL SGL ROOM

Extra Bed

Infant

(0 - 1,99)

PAY CHILD
(2 - 5,99)
PAY CHILD
(6 - 11,99)
Arabian Park Hotel 3* Bur Dubai 529€ 689€ N/A 80€ 355€ N/A
Grand Central 4* Deira 575€ 755€ 575€ 80€ 355€ 575€
Lotus Grand Hotel 4* Deira 575€ 755€ 575€ 80€ 355€ 575€
Grand Excelsior Bur Dubai 4* Bur Dubai 600€ 805€ N/A 80€ 355€ N/A
Holiday Inn Downtown 4* Deira 605€ 819€ 605€ 80€ 355€ 605€
Carlton Palace 5* Deira 680€ 960€ 650€ 80€ 355€ 650€
Swissotel Al Ghurair 5* Deira 710€ 1.025€ 650€ 80€ 355€ 650€
Media Rotana 5* Media City 750€ 1.105€ 650€ 80€ 355€ 650€
Movenpick Jumeirah Lakes Towers 5* JLT 755€ 1.119€ N/A 80€ 355€ N/A
Pullman Jumeirah Lakes Towers 5* JLT 789€ 1.169€ N/A 80€ 355€ N/A
Hyatt Regency Creek Heights 5* Healthcare City 800€ 1.205€ N/A 80€ 355€ N/A
Nassima Royal Hotel 5* Sheikh Zayed 810€ 1.230€ 650€ 80€ 355€ 650€
Sheraton Grand Hotel 5* Sheikh Zayed 819€ 1.245€ N/A 80€ 355€ N/A
The Retreat Palm Dubai - M Gallery 4*++ Palm 875€ 1.360€ 650€ 80€ 355€ 650€

Datat e Fluturimit
ROTATION
DATA
ROTATION
DATA
NETË
SKP-DXB 15-04-19 DXB-SKP 20-04-19 5
SKP-DXB 20-04-19 DXB-SKP 25-04-19 5
SKP-DXB 27-04-19 DXB-SKP 02-05-19 5
SKP-DXB 11-05-19 DXB-SKP 18-05-19 5

Shëtitjet Opcionale
Ekskurzioni
Kohëzgjatja
Çmimi
Info 
Global Village 3 Orë 40 EUR Taksa hyrëse dhe transferimi i Fshatit Global
Miracle Garden 3 Orë 43 EUR Transferi dhe hyrja ne Kopshtin me te bukur ne bote Miracle Garden
Desert Safari
5 Orë
55 EUR
Transferi, Safari në shkretëtirë, darkë, shfaqje dhe pije!
Dhow Cruise ( Creek ) 2 Orë 55 EUR Transferi, Cruise, Darka dhe darkë dhe pije të përfshira!
Full Day Abu Dhabi City Tour
6 Orë
80 EUR
Pa drekë!
Dhow Cruise ( Marina )
2 Orë
80 EUR
Transferi, Cruise, Darka dhe darkë dhe pije të përfshira!
Burj Khalifa & Dubai Mall
5 Orë
80 EUR
( Burj Khalifa Hyrja në Terasë dhe tarifa të përfshira )
Aquawenture Water Park Ditë e plot! 95 EUR ( Hyrja në Aquawenture Water Park dhe tarifa të përfshira )
Helicopter Tour
17 min
220 EUR
Pamja e Dubait në ajër dhe transferim nga hoteli!
Seawings  20 min 260 EUR Pamja e Dubait në ajër dhe transferim nga hoteli!


Në çmim përfshihen :   

                                       
• Biletat kthyse me FlyDubai Airlines fluturim direkt nga  Shkup-Dubai-Shkup ( p.p 20 kg bagazh )
• Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport                                            
 Shëtitje panoramike gjysmë-ditore në qytetin e Dubait                                           
 Akomodime në hotel 5 Netë / 6 Ditë më bazë B.B (fjetje me mëngjes)    

• Takim & Asistenc në aeroportin e Dubait                                   
• Të gjitha taksat e Aeroportit

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

• Ekskurzionet tjera opcionale                                            
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                         
• Shpenzimet personale                                           
• Taksat e qytetit 4-5€ Hotel 5* për ditë, Hotel 4* 3-4€ për ditë, Hotel 3* 2-3€ për ditë.                                     
• Shërbimet ekstra të Hotelit  (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)   

 

*Shënim:

Në momentin e rezervimit pagesa bëhet total dhe është e parefundueshme.

• Ndrimi i emrit dhe dates nuk lejohet .

• Nuk lejohet hyrja në xhami për Femrat që nuk plotësojnë kushtet për një veshje të përshtatme si mëposhtë:

1. Krahët dhe Këmbët e mbuluar me copë jo-transparente.

2. Mbulimi i Flokëve me një shami jo-transparente.

 

Viza hyrëse për Dubai (75 €) – Për person 

 

Pasagjerët qe posedojn njërën nga pasaportat e mëposhtme nuk kan nevojë per vizë:

 

Austria 
Belgium 
Bulgaria 
Croatia 
Cyprus 
Czech Republic 
Denmark 
Estonia 
Finland 
France 
Germany 
Greece 
Hungary 
Iceland 
Italy 
Latvia 

Liechtenstein 
Lithuania 
Luxembourg 
Malta 
Netherlands 
Norway 
Poland 
Portugal 
Romania 
Seychelles 
Slovakia 
Slovenia 
Spain 
Sweden 
Switzerland 

 

 

 

 

 

 

 

 

DUBAI

Çmimi: 595 

( 8 Ditë/ 7 Netë 

Paket Arazhman Dubai 
Hoteli KAT. REGION P.P IN DBL SGL ROOM

Extra Bed

Infant

(0 - 1,99)

PAY CHILD
(2 - 5,99)
PAY CHILD
(6 - 11,99)
Arabian Park Hotel 3* Bur Dubai 595€ 820€ N/A 80€ 355€ N/A
Grand Central 4* Deira 649€ 890€ 649€ 80€ 355€ 649€
Lotus Grand Hotel 4* Deira 649€ 890€ 649€ 80€ 355€ 649€
Grand Excelsior Bur Dubai 4* Bur Dubai 665€ 955€ N/A 80€ 355€ N/A
Holiday Inn Downtown 4* Deira 680€ 980€ 675€ 80€ 355€ 675€
Carlton Palace 5* Deira 789€ 1.170€ 750€ 80€ 355€ 750€
Swissotel Al Ghurair 5* Deira 815€ 1.279€ 745€ 80€ 355€ 745€
Media Rotana 5* Media City 885€ 1.380€ 745€ 80€ 355€ 745€
Movenpick Jumeirah Lakes Towers 5* JLT 890€ 1.129€ N/A 80€ 355€ N/A
Pullman Jumeirah Lakes Towers 5* JLT 929€ 1.459€ N/A 80€ 355€ N/A
Hyatt Regency Creek Heights 5* Healthcare City 960€ 1.530€ N/A 80€ 355€ N/A
Nassima Royal Hotel 5* Sheikh Zayed 980€ 1.560€ 745€ 80€ 355€ 589€
Sheraton Grand Hotel 5* Sheikh Zayed 980€ 1.575€ N/A 80€ 355€ N/A
The Retreat Palm Dubai - M Gallery 4*++ Palm 1.059€ 1.725€ 745€ 80€ 355€ 745€

Datat e Fluturimit
ROTATION
DATA
ROTATION
DATA
NETË
SKP-DXB 15-10-18 DXB-SKP 22-10-18 7
SKP-DXB 25-10-18 DXB-SKP 01-11-18 7
SKP-DXB 05-11-18 DXB-SKP 12-11-18 7
SKP-DXB 12-11-18 DXB-SKP 19-11-18 7
SKP-DXB 10-01-19 DXB-SKP 17-01-19 7
SKP-DXB 14-01-19 DXB-SKP 21-01-19 7
SKP-DXB 24-01-19 DXB-SKP 31-01-19 7
SKP-DXB 25-02-19 DXB-SKP 04-03-19 7
SKP-DXB 07-03-19 DXB-SKP 14-03-19 7
SKP-DXB 18-03-19 DXB-SKP 25-03-19 7
SKP-DXB 21-03-19 DXB-SKP 28-03-19 7
SKP-DXB 01-04-19 DXB-SKP 08-04-19 7
SKP-DXB 08-04-19 DXB-SKP 15-04-19 7
SKP-DXB 27-04-19 DXB-SKP 04-05-19 7
SKP-DXB 02-05-19 DXB-SKP 09-05-19 7
SKP-DXB 11-05-19 DXB-SKP 18-05-19 7

Shëtitjet Opcionale
Ekskurzioni
Kohëzgjatja
Çmimi
Info 
Global Village 3 Orë 40 EUR Taksa hyrëse dhe transferimi i Fshatit Global
Miracle Garden 3 Orë 43 EUR Transferi dhe hyrja ne Kopshtin me te bukur ne bote Miracle Garden
Desert Safari
5 Orë
55 EUR
Transferi, Safari në shkretëtirë, darkë, shfaqje dhe pije!
Dhow Cruise ( Creek ) 2 Orë 55 EUR Transferi, Cruise, Darka dhe darkë dhe pije të përfshira!
Full Day Abu Dhabi City Tour
6 Orë
80 EUR
Pa drekë!
Dhow Cruise ( Marina )
2 Orë
80 EUR
Transferi, Cruise, Darka dhe darkë dhe pije të përfshira!
Burj Khalifa & Dubai Mall
5 Orë
80 EUR
( Burj Khalifa Hyrja në Terasë dhe tarifa të përfshira )
Aquawenture Water Park Ditë e plot! 95 EUR ( Hyrja në Aquawenture Water Park dhe tarifa të përfshira )
Helicopter Tour
17 min
220 EUR
Pamja e Dubait në ajër dhe transferim nga hoteli!
Seawings  20 min 260 EUR Pamja e Dubait në ajër dhe transferim nga hoteli!


Në çmim përfshihen :   

                                         
• Biletat kthyse me FlyDubai Airlines fluturim direkt nga  Shkup-Dubai-Shkup ( p.p 20 kg bagazh )
• Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport                                            
 Shëtitje panoramike gjysmë-ditore në qytetin e Dubait                                           
 Akomodime në hotel 7 Netë / 8 Ditë më bazë B.B (fjetje me mëngjes)        

• Takim & Asistenc në aeroportin e Dubait                             
• Të gjitha taksat e Aeroportit     

 

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

• Ekskurzionet tjera opcionale                                            
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                         
• Shpenzimet personale                                           
• Taksat e qytetit 4-5€ Hotel 5* për ditë, Hotel 4* 3-4€ për ditë, Hotel 3* 2-3€ për ditë.                                     
• Shërbimet ekstra të Hotelit  (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)   

 

*Shënim:

Në momentin e rezervimit pagesa bëhet total dhe është e parefundueshme.

• Ndrimi i emrit dhe dates nuk lejohet .

• Nuk lejohet hyrja në xhami për Femrat që nuk plotësojnë kushtet për një veshje të përshtatme si mëposhtë:

1. Krahët dhe Këmbët e mbuluar me copë jo-transparente.

2. Mbulimi i Flokëve me një shami jo-transparente.

 

Viza hyrëse për Dubai (75 €) – Për person 

 

Pasagjerët qe posedojn njërën nga pasaportat e mëposhtme nuk kan nevojë per vizë:

 

Austria 
Belgium 
Bulgaria 
Croatia 
Cyprus 
Czech Republic 
Denmark 
Estonia 
Finland 
France 
Germany 
Greece 
Hungary 
Iceland 
Italy 
Latvia 

Liechtenstein 
Lithuania 
Luxembourg 
Malta 
Netherlands 
Norway 
Poland 
Portugal 
Romania 
Seychelles 
Slovakia 
Slovenia 
Spain 
Sweden 
Switzerland