- Oferta Speciale -

 

DOHA - 5 Netë

Çmimi prej: 579€

 

Paket Arazhman Doha
Hoteli KAT. REGION ROOM TYPE P.P IN DBL SGL ROOM

Extra Bed

Infant

(0 - 1,99)

PAY CHILD
(2 - 5,99)
PAY CHILD
(6 - 11,99)
Holiday Villa Residence 4*  Doha Superior Club 579€ 769€ 579€ 119€ 469€ 579€
Wyndham Grand Regency Doha 5* Doha Deluxe Room 670€ 859€ 659€ 119€ 469€ 659€
Intercontinental Doha 5* Doha Superior Room 829€ 1.159€ 809€ 119€ 469€ 809€
The St. Regis Doha 5* Doha Superior Room 970€ 1.449€ N/A 119€ 469€ N/A

 

 


Datat e Fluturimit
Datat  ROUTE. Netët
24/01/2020  -  29/01/2020 SKP - DOH - SKP 5 Netë
14/02/2020  -  19/02/2020 SKP - DOH - SKP 5 Netë
21/02/2020  -  26/02/2020 SKP - DOH - SKP 5 Netë

 

 

Në çmim përfshihen:
• Biletat kthyse me Qatar Airways fluturim direkt nga  Shkup-Doha-Shkup (p.p 20 kg bagazh)

• Transferi Prishtine - Aeroporti Shkup -Prishtine

• Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport                                            
• Shëtitje panoramike gjysmë-ditore në qytetin e Doha                                      
• Akomodime në hotel 5 Netë/ 6 Ditë më bazë B.B (fjetje me mëngjes)

• Të gjitha taksat e Aeroportit si dhe  

• Takimi dhe Asistenca në aeroportin e Dohas               
                                            

 

Në çmim nuk përfshihen :

• Ekskurzionet tjera opcionale                                            
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                         
• Shpenzimet personale                                           
• Taksat e qytetit 4-5€ Hotel 5* për ditë, Hotel 4* 3-4€ për ditë, Hotel 3* 2-3€ për ditë.                                     
• Shërbimet ekstra të Hotelit (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)   

 

*Shënim:

Në momentin e rezervimit pagesa bëhet total dhe është e parefundueshme.

• Ndrimi i emrit dhe dates nuk lejohet .

• Nuk lejohet hyrja në xhami për Femrat që nuk plotësojnë kushtet për një veshje të përshtatme si mëposhtë:

1. Krahët dhe Këmbët e mbuluar me copë jo-transparente.

2. Mbulimi i Flokëve me një shami jo-transparente.

 

Viza hyrëse për Doha (75 €) – Për person 

 

Pasagjerët qe posedojn njërën nga pasaportat e mëposhtme nuk kan nevojë per vizë:

 

Antigua and Barbuda, Austria, Bahamas, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Dominican Republic, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Seychelles, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine 

Andorra, Argentina, Australia, Azerbaijan, Belarus, 

Canada, Chile, China, Colombia, Costa Rica, Cuba, Ecuador, Georgia, Guyana, Hong Kong - China, Indonesia, Ireland, Japan, Kazakhstan, Lebanon, Maldives, Mexico, Moldova, Monaco, North Macedonia, New Zealand, Panama, Paraguay, Peru, Russia, San Marino, Singapore, South Africa, South Korea, Suriname, Thailand, United Kingdom, United States, Uruguay, Vatican City, VenezuelaBolivia, Brazil, Brunei,