Costa Brava

8 Ditë 699

- Spanje -

 

 

Dita e Parë: 

Fluturimi Direkt Shkup - Barcelonë. Nisja në orë 18:30. Arritja në Barcelonë në orën 21:20. Transferi për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë dhe Fjetje.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

 

Dita e Katërt: 

Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

 

Dita e Pestë: 

Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

 

Dita e Gjashtë: 

Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

 

Dita e Shtatë: 

Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

 

Dita e Tetë: 

Mëngjes, Të lirë për në Plazh. Drekë. Pasdite, vonë transferi për në Aeroportin e Barcelonës. Fluturimi Direkt Barcelonë - Shkup. Nisja nga Barcelona në orën 21:55. Arritja në Shkup në orën 00:40. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Tiranë.

 

Nisja me 29 Korrik, 5, 12 Gusht.