FIBULA AIR Travel Agency

Është njëra nga Agjensionet e para që punon me çarter fluturime.

Ne kemi traditë, eksperiencë, ofrojmë kushte më të mira dhe komoditet që s’mundet t’ua ofrojë një Agjension I rëndomtë. Thjesht ne jemi lider në punën tonë. 

Nëse keni pyetje apo paqartësi lidhur me turizmin drejtohuni te ne. 

Kemi mundësi reale te ju ofrojmë udhetime interesante brenda dhe jashtë vendit.

Udhëtime individuale, grupore për cilindo destinacion që ju dëshironi. 

Udhëtimet sipas dëshires suaj jemi në gjendje ti plotësojmë pa hezituar. 

Vetem duhet të kontaktoni me agjentët tanë që merren me këto probleme dhe I zgjedhin shpejtë.

 

360°

 

 

 

 

Adresa:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fibula Air Travel - Prishtinë

 Rr. Nëna Terezë nr. 57, Prishtinë 

10000 Prishtinë 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Telefoni:

+383 (0) 38 24 25 26       +383 (0) 38 24 59 82      +383 (0) 45 24 25 26

+383 (0) 49 24 25 26

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Orari i punës:

E Hënë - e Shtune:  08:30 - 20:00

 

_____________________________________________________________________________________________________________

 

Fibula Air Travel - Pejë

Rr. Mbretëresha Teuta P.N 

30000 Pejë

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Telefoni:

+383 (0) 45 875 555

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Orari i punës:

E Hënë - e Shtune:  09:00 - 20:00

_____________________________________________________________________________________________________________

 

Fibula Air Travel - Prizren

Rr. Abi Çarshia 

20000 Prizren

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Telefoni:

+383 (0) 45 373 555

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Orari i punës:

Çdo ditë prej orës:  10:00 - 22:00

_____________________________________________________________________________________________________________

 

Fibula Air Travel - Gjakovë

Rr. Çarshia e Vjetër

50000 Gjakovë

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Telefoni:

+383 (0) 45 373 666

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Orari i punës:

E Hënë - e Shtune:  09:00 - 20:00

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

E-mail:

info@fibula-ks.com