CELESTYAL

4 Ditë 131€

5 Ditë 148€

Greqi

 

 

PROGRAMI 3 NETË/4 DITË:

 

Dita e Parë, E Premte: Nisja prej Tiranes, Imbarkimi në Kroçieren Celestyal Olympia. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Mykonos në orën 18.00. Shëtitje Opsionale në Mykonos. Qëndrimi në Ishull deri në 23.00. Darka në Kroçiere.

 

 

Dita e Dytë, E Shtunë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Kusadasi të Turqisë në orën 7.00. Ekskursion dhe Vizitë në Efes. Nisja në orën 12.00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Patmos në orën 16.00. Shëtitje Opsionale në Manastir. Nisja në orën 21.00. Darka në Kroçiere.

 

 

Dita e Tretë. E Diel: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Heraklion, Kretë në orë 07.00. Shëtitje Opsionale ne Monumentet Kryesore të Qytetit. Nisja në orën 11.30. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Santorini në orën 16.30. Shëtitje Opsionale në fshatin Oia. Nisja në orën 21.00. Darka në Kroçiere.

 

 

Dita e Katërt, E Hënë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Port.

 

 

PROGRAMI 4 NETE/5 DITE

Dita e Parë, E Hënë: Imbarkimi në Kroçieren Celestyal Olympia. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Mykonos në orën 18.00. Shëtitje Opsionale në Mykonos. Qëndrimi në Ishull deri në 23.00. Darka në Kroçiere.

 

 

Dita e Dytë, E Martë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Kusadasi të Turqisë në orën 7.00. Ekskursion dhe Vizitë në Efes. Nisja në orën 12.00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Patmos në orën 16.00. Shëtitje Opsionale në Manastir. Nisja në orën 21.00. Darka në Kroçiere.

 

 

Dita e Tretë, E Mërkurë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Rhodos në orën 07.00. Shëtitje Opsionale ne Monumentet Kryesore të Qytetit. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

 

 

Dita e Katërt, E Enjte: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Heraklion, Kretë në orën 07.00. Shëtitje Opsionale ne Monumentet Kryesore të Qytetit. Nisja në orën 11.30. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Santorini në orën 16.30. Shëtitje Opsionale në fshatin Oia. Nisja në orën 21.00. Darka në Kroçiere.

 

 

Dita e Pestë, E Premte: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Port.

 

OFERTE SPECIALE

Zbritjet janë aplikuar vetëm në çmim, jo në taksa. 

Fëmijët dhe Të Rriturit e Tretë dhe të Katërt në Kabinë përfitojnë zbritje të konsiderueshme.

 

Taksat për persona 118€

 

 

KABINAT:

3 Netë - 131€ 4 Netë - 148€
Datat:
30/03/2018 në 02/04/2018  02/04/2018 në 06/04/2018
06/04/2018 në 09/04/2018 09/04/2018 në 13/04/2018
13/04/2018 në 16/04/2018 16/04/2018 në 20/04/2018
20/04/2018 në 23/04/2018  23/04/2018 në 27/04/2018
27/04/2018 në 30/04/2018 30/04/2018 në 04/05/2018
04/05/2018 në 07/05/2018 07/05/2018 në 11/05/2018
 11/05/2018 në 14/05/2018 14/05/2018 në 18/05/2018
18/05/2018 në 21/05/2018 21/05/2018 në 25/05/2018
25/05/2018 në 28/05/2018 28/05/2018 në 01/06/2018
01/06/2018 në 04/06/2018 04/06/2018 në 08/06/2018
08/06/2018 në 11/06/2018 11/06/2018 në 15/06/2018
15/06/2018 në 18/06/2018 18/06/2018 në 22/06/2018
22/06/2018 në 25/06/2018 25/06/2018 në 29/06/2018
29/06/2018 në 02/07/2018 02/07/2018 në 06/07/2018
06/07/2018 në 09/07/2018 09/07/2018 në 13/07/2018
13/07/2018 në 16/07/2018 16/07/2018 në 20/07/2018
 20/07/2018 në 23/07/2018 23/07/2018 në 27/07/2018
27/07/2018 në 30/07/2018 30/07/2018 në 03/08/2018
03/08/2018 në 06/08/2018 06/08/2018 në 10/08/2018
10/08/2018 në 13/08/2018 13/08/2018 në 17/08/2018
17/08/2018 në 20/08/2018 20/08/2018 në 24/08/2018
24/08/2018 në 27/08/2018 27/08/2018 në 31/08/2018
31/08/2018 në 03/09/2018 03/09/2018 në 07/09/2018
 07/09/2018 në 10/09/2018 10/09/2018 në 14/09/2018
14/09/2018 në 17/09/2018 17/09/2018 në 21/09/2018
21/09/2018 në 24/09/2018 24/09/2018 në 28/09/2018
28/09/2018 në 01/10/2018 01/10/2018 në 05/10/2018
05/10/2018 në 08/10/2018 08/10/2018 në 12/10/2018
12/10/2018 në 15/10/2018 15/10/2018 në 19/10/2018
19/10/2018 në 22/10/2018 22/10/2018 në 26/10/2018
26/10/2018 në 29/10/2018 29/10/2018 në 02/11/2018
02/11/2018 në 05/11/2018 05/11/2018 në 09/11/2018
09/11/2018 në 12/11/2018  

Çmimi për person të Rritur në Kabinë Dyshe