BANSKO 

HOTEL CASA KARINA 4*

WINTER 2019/2020

 

 

Paket Arazhman Bansko 
CASA KARINA 4*

01.12.2019 - 21.12.2019

01.03.2020 - 31.03.2020

22.12.2019 - 26.12.2019

27.12.2019 - 03.01.2020

04.01.2020 - 29.02.2020

DBL STANDART / HB        
SGL 50€ 54 87 66
1AD+1CH 57 57 97 73
1AD+2CH 78 83 132 99
1AD+3CH 99 105 168 126
2AD 68 73 117 88
2AD+1CH 89 95 152 115
2AD+2CH 110 117 188 141
3AD 96 103 165 124
STUDIO STANDART / HB        
SGL 71 74 123 91
1AD+1CH 59 61 100 75
2AD 73 75 124 93
2AD+1CH 94 97 159 119
STUDIO LUX / HB        
SGL 83 85 1134 103
1AD+1CH 65 67 106 80
2AD 84 86 135 104
2AD+1CH 105 108 170 130
2AD+2CH 126 130 206 157
3AD 112 116 182 139
ONE BEDROOM APARTMENT / HB        
1AD+1CH 68 71 106 80
1AD+2CH 89 94 141 107
2AD 90 95 135 104
2AD+1CH 111 117 170 130
2AD+2CH 135 141 209 159
3AD 118 125 182 139
TWO BEDROOMS APARTMENT/H.B        
2AD+2CH 137 144 213 162
2AD+3CH 158 166 238 188
3AD 136 142 202 156
3AD+1CH 159 167 241 185
3AD+2CH 180 189 277 211
4AD 181 190 270 208
4AD+1CH 202 212 305 234
4AD+2CH 223 235 341 261
5AD 219 220 318 243
Release periods: 7 Ditë 14 Ditë 21 Ditë 14 Ditë
Periudha e anulimit: 7 Ditë 14 Ditë 21 Ditë 14 Ditë
Cancellation Penallti: 1 Netë 3 Netë 100% 3 Netë
NO SHOW Penallti: 100% of booked stay 100% of booked stay 100% of booked stay 100% of booked stay
Qendrimi Minimal: 3 Netë 3 Netë 5 Netë 5 Netë
Shtesat: ADULT CHILD 6-12    
Shtojcë për fëmijë 3€ / / /
Darka e Krishtlindjes / Obligative 90€ 45€ / /
community tax 1 1 1 1

 

Në çmim përfshihet:

Përdorimi i pishinës së brendshme, sauna, banjë me avull, WiFi dhe fitnes.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ekstra Zbritje   -  Qendro 7 dite paguaj 6 dite, 14=12 për datën 26.12.2019 - 04.01.2020