CAPPADOCIA

 


Çmimi prej:
285€


- 4 Netë -

 

Paket Arazhman
Hoteli ROOM TYPE KAT. BOARD P.P IN DBL  SNGL EXTRA BED CHD/ 6-11,99 VJEÇ
SUHAN CAPPADOCCIA HOTEL STANDART ROOM 5* HB 285€ 310€ 285€ 235€
ELIT HOTEL STANDART ROOM BTQ BB 290€ 340€ 290€ 240€
ARBAS CAVE HOTEL STANDART ROOM BTQ BB 295€ 355€ 295€ 240€
SAKLI KONAK CAPPADOCIA HOTEL STANDART ROOM BTQ BB 299€ 379€ 299€ 240€
DEDELI KONAK CAVE HOTEL STANDART ROOM BTQ BB 299€ 400€ 299€ 245€
BY CAPPADOCIA HOTEL STANDART ROOM BTQ HB 335€ 400€ 335€ 259€
ORTAHISAR CAVE HOTEL STANDART ROOM BTQ BB 325€ 405€ 325€ 259€
YUSUF YIGITOGLU KONAK STANDART ROOM BTQ BB 349€ 455€ 349€ 275€
MAZE OF CAPPADOCIA STANDART ROOM BTQ BB 349€ 505€ 349€ 275€

 

Çmimi për fëmijet 2 - 5,99 vjeçë është 169€

Çmimi për Infant 0 - 1,99 vjeçë është 80€

                               

 

Në çmim përfshihen :                           
• Hoteli me Shërbim BB dhe HB.
• Bileta e aeroplanit: Prishtinë - Stamboll - Kayseri dhe anasjelltas
• Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport                                                     
• Akomodime për 4 Netë

• Të gjitha taksat e Aeroportit     

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

• Eksurzionet tjera opcionale
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                                                            
• Shërbimet ekstra të Hotelit (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)
• Shpenzimet personale.