CAPPADOCIA

 


Çmimi prej:
235€


- 2 Netë -

 

Paket Arazhman
Hoteli ROOM TYPE KAT. BOARD P.P IN DBL  SNGL EXTRA BED CHD/ 6-11,99 VJEÇ
SUHAN CAPPADOCCIA HOTEL STANDART ROOM 5* HB 235€ 265€ 235€ 215€
ELIT HOTEL STANDART ROOM BTQ BB 240€ 275€ 240€ 219€
ARBAS CAVE HOTEL STANDART ROOM BTQ BB 245€ 275€ 245€ 219€
SAKLI KONAK CAPPADOCIA HOTEL STANDART ROOM BTQ BB 245€ 285€ 245€ 219€
DEDELI KONAK CAVE HOTEL STANDART ROOM BTQ BB 245€ 299€ 245€ 219€
BY CAPPADOCIA HOTEL STANDART ROOM BTQ HB 259€ 299€ 259€ 229€
ORTAHISAR CAVE HOTEL STANDART ROOM BTQ BB 259€ 299€ 259€ 225€
YUSUF YIGITOGLU KONAK STANDART ROOM BTQ BB 275€ 325€ 275€ 235€
MAZE OF CAPPADOCIA STANDART ROOM BTQ BB 275€ 349€ 275€ 235€

 

Çmimi për fëmijet 2 - 5,99 vjeçë është 169€

Çmimi për Infant 0 - 1,99 vjeçë është 80€

                               

 

Në çmim përfshihen :                           
• Hoteli me Shërbim BB dhe HB
• Bileta e aeroplanit: Prishtinë - Stamboll - Kayseri dhe anasjelltas
• Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport                                                     
• Akomodime për 2 Netë

• Të gjitha taksat e Aeroportit

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

• Eksurzionet tjera opcionale
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                                                            
• Shërbimet ekstra të Hotelit (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)
• Shpenzimet personale.