Cappadocia 

 


Cappadocia është një zonë qe ndodhet ne zemer te Turqise dhe qe mbahet ndër zonat më të preferuara nga turistët e huaj. Historia e kësaj zone fillon me Hititët (2500-2000 para erës së re).  Qytetet nëntokësore dhe shkëmbinjtë me gurë vullkanik të quajtur “Pribacalari – Oxhaqe zanash”. Göreme konsiderohet si zemra e Cappadocias, vendosur atje kompleks unik me shkëmbinj u perfshi UNESCO World Heritage Site në 1985.

Mos humbisni pra pervojen e nje nga 25 vendeve me te paimagjinueshme ne bote.


Çmimi: 259€


2 Netë / 3 Ditë

Paket Arazhmani Cappadocia
Hoteli KAT. P.P IN DBL SGL ROOM

Extra Bed

Infant

(0 - 1,99)

PAY CHILD
(2 - 6)
PAY CHILD
(7 - 12)
Abras Cave Hotel Cave BB 259€ 320€ 259€ 60€ 195€ 259€
Elaa Cave Hotel Cave BB 295€  329€ N/A 60€ 195€ N/A
Dedeli Konak Cave BB 295€  329€  280€ 60€ 195€  280€
Burcu Kaya Hotel 4* HB 295€  329€ 295€ 60€ 195€ 295€
Dilek Kaya Hotel 4* HB 320€  365€ 320€ 60€ 195€ 320€
Sacred House
Cave 5* BB
415€
590€
N/A
60€ N/A N/A

Njoftim shtesë

Nisja ndërmjet datës 02.11.2018 deri 31.03.2019, (me përjashtim të datës 27.12.2018 dhe 03.01.2019).


Shëtitjet Opcionale
Ekskurzioni
Kohëzgjatja
Çmimi
Info 
Red Tour (Tour Clasike)
8 Orë
45€
 • Nisja nga hoteli në orën 09:30,Taksimi i parë me peizazhin e Kapadokisë,vizitë në Devrent Valley.
 • Vizita vazhdohet ne Pashabag ku shihen shkëmbinjët unik në formën e kërpudhave
 • Drekë e organizuar në Avanos.
 • Vizitë në punëtorinë qeramike.
 • Pasdite viztë në Goreme, një muze të hapur, ku shihen mbetjet e kulturës bizantine që datojnë nga shekulli 10 deri në shekullin e 12.
 • Vizita vazhdon në Uçisar që ndodhet në zemër të Kapadokisë, nga shihet e terë Goreme-ja. 
 • Kthimi i organizuar në hotel rreth orës 17.30.

Valley of Roses (Lugina e Rozës)

8 Orë
45€
 • Nisja nga hoteli në orën 09:30.
 •  Vizitohet Urgupi dhe mundësinë për të parë me familjen e formave të njohura të nënës së gurit, babait dhe vajzës - simboli zyrtar i Kapadokisë
 • Vizitë në Cavusin.
 • Vizitë në disa nga qytetet nëntokësore,Kthimi i organizuar në hotel rreth orës 17.30.
Flying with a balloon (Fluturim me Balonë) 3 Orë 150€
 • Fluturimi i organizuar me balonë, nga ora 04:00 deri në orën 07:00.


Në çmim përfshihen :                                
 
Bileta e aeroplanit: Prishtinë - Stamboll - Kayseri dhe anasjelltas
 Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport                                                                               
 Akomodime për 2 Netë / 3 Ditë 
• Të gjitha taksat e Aeroportit     

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

 Eksurzionet tjera opcionale
 Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                                                            
 Shërbimet ekstra të Hotelit (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)
Taksat e Qytetit
​ dhe shpenzimet personale.

 

 

 

Cappadocia 

 


Cappadocia është një zonë qe ndodhet ne zemer te Turqise dhe qe mbahet ndër zonat më të preferuara nga turistët e huaj. Historia e kësaj zone fillon me Hititët (2500-2000 para erës së re).  Qytetet nëntokësore dhe shkëmbinjtë me gurë vullkanik të quajtur “Pribacalari – Oxhaqe zanash”. Göreme konsiderohet si zemra e Cappadocias, vendosur atje kompleks unik me shkëmbinj u perfshi UNESCO World Heritage Site në 1985.

Mos humbisni pra pervojen e nje nga 25 vendeve me te paimagjinueshme ne bote.


Çmimi: 319€


3 Netë / 4 Ditë

Paket Arazhmani Cappadocia
Hoteli KAT. P.P IN DBL SGL ROOM

Extra Bed

Infant

(0 - 1,99)

PAY CHILD
(2 - 6)
PAY CHILD
(7 - 12)
Abras Cave Hotel Cave BB 319€ 360€ N/A 60€ 195€ N/A
Elaa Cave Hotel Cave BB 319€ 360€ N/A 60€ 195€ N/A
Dedeli Konak Cave BB 319€ 360€ 319€ 60€ 195€ 305€
Burcu Kaya Hotel 4* HB 319€ 360€ 319€ 60€ 195€ 305€
Dilek Kaya Hotel 4* HB 349€ 409€ 349€ 60€ 195€ 335€
Sacred House
Cave 5* BB
519€
785€
N/A
60€ N/A N/A

Njoftim shtesë

Nisja ndërmjet datës 02.11.2018 deri 31.03.2019, (me përjashtim të datës 27.12.2018 dhe 03.01.2019).


Shëtitjet Opcionale
Ekskurzioni
Kohëzgjatja
Çmimi
Info 
Red Tour (Tour Clasike)
8 Orë
45€
 • Nisja nga hoteli në orën 09:30,Taksimi i parë me peizazhin e Kapadokisë,vizitë në Devrent Valley.
 • Vizita vazhdohet ne Pashabag ku shihen shkëmbinjët unik në formën e kërpudhave
 • Drekë e organizuar në Avanos.
 • Vizitë në punëtorinë qeramike.
 • Pasdite viztë në Goreme, një muze të hapur, ku shihen mbetjet e kulturës bizantine që datojnë nga shekulli 10 deri në shekullin e 12.
 • Vizita vazhdon në Uçisar që ndodhet në zemër të Kapadokisë, nga shihet e terë Goreme-ja. 
 • Kthimi i organizuar në hotel rreth orës 17.30.

Valley of Roses (Lugina e Rozës)

8 Orë
45€
 • Nisja nga hoteli në orën 09:30.
 •  Vizitohet Urgupi dhe mundësinë për të parë me familjen e formave të njohura të nënës së gurit, babait dhe vajzës - simboli zyrtar i Kapadokisë
 • Vizitë në Cavusin.
 • Vizitë në disa nga qytetet nëntokësore,Kthimi i organizuar në hotel rreth orës 17.30.
Flying with a balloon (Fluturim me Balonë) 3 Orë 150€
 • Fluturimi i organizuar me balonë, nga ora 04:00 deri në orën 07:00.


Në çmim përfshihen :                                
 
Bileta e aeroplanit: Prishtinë - Stamboll - Kayseri dhe anasjelltas
 Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport                                                                               
 Akomodime për 3 Netë / 4 Ditë 
• Të gjitha taksat e Aeroportit     

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

 Eksurzionet tjera opcionale
 Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                                                            
 Shërbimet ekstra të Hotelit (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)
Taksat e Qytetit
​ dhe shpenzimet personale.

 

 

 

Cappadocia 

 


Cappadocia është një zonë qe ndodhet ne zemer te Turqise dhe qe mbahet ndër zonat më të preferuara nga turistët e huaj. Historia e kësaj zone fillon me Hititët (2500-2000 para erës së re).  Qytetet nëntokësore dhe shkëmbinjtë me gurë vullkanik të quajtur “Pribacalari – Oxhaqe zanash”. Göreme konsiderohet si zemra e Cappadocias, vendosur atje kompleks unik me shkëmbinj u perfshi UNESCO World Heritage Site në 1985.

Mos humbisni pra pervojen e nje nga 25 vendeve me te paimagjinueshme ne bote.


Çmimi: 349€


4 Netë / 5 Ditë

Paket Arazhmani Cappadocia
Hoteli KAT. P.P IN DBL SGL ROOM

Extra Bed

Infant

(0 - 1,99)

PAY CHILD
(2 - 6)
PAY CHILD
(7 - 12)
Abras Cave Hotel Cave BB 349€ 369€ N/A 60€ 195€ N/A
Elaa Cave Hotel Cave BB 349€ 369€ N/A 60€ 195€ N/A
Dedeli Konak Cave BB 349€ 369€ 349€ 60€ 195€ 335€
Burcu Kaya Hotel 4* HB 349€ 400€ 349€ 60€ 195€ 335€
Dilek Kaya Hotel 4* HB 395€ 460€ 395€ 60€ 195€ 380€
Sacred House
Cave 5* BB
600€
965€
N/A
60€ 195€ N/A

Njoftim shtesë

Nisja ndërmjet datës 02.11.2018 deri 31.03.2019, (me përjashtim të datës 27.12.2018 dhe 03.01.2019).


Shëtitjet Opcionale
Ekskurzioni
Kohëzgjatja
Çmimi
Info 
Red Tour (Tour Clasike)
8 Orë
45€
 • Nisja nga hoteli në orën 09:30,Taksimi i parë me peizazhin e Kapadokisë,vizitë në Devrent Valley.
 • Vizita vazhdohet ne Pashabag ku shihen shkëmbinjët unik në formën e kërpudhave
 • Drekë e organizuar në Avanos.
 • Vizitë në punëtorinë qeramike.
 • Pasdite viztë në Goreme, një muze të hapur, ku shihen mbetjet e kulturës bizantine që datojnë nga shekulli 10 deri në shekullin e 12.
 • Vizita vazhdon në Uçisar që ndodhet në zemër të Kapadokisë, nga shihet e terë Goreme-ja. 
 • Kthimi i organizuar në hotel rreth orës 17.30.

Valley of Roses (Lugina e Rozës)

8 Orë
45€
 • Nisja nga hoteli në orën 09:30.
 •  Vizitohet Urgupi dhe mundësinë për të parë me familjen e formave të njohura të nënës së gurit, babait dhe vajzës - simboli zyrtar i Kapadokisë
 • Vizitë në Cavusin.
 • Vizitë në disa nga qytetet nëntokësore,Kthimi i organizuar në hotel rreth orës 17.30.
Flying with a balloon (Fluturim me Balonë) 3 Orë 150€
 • Fluturimi i organizuar me balonë, nga ora 04:00 deri në orën 07:00.


Në çmim përfshihen :                                
 
Bileta e aeroplanit: Prishtinë - Stamboll - Kayseri dhe anasjelltas
 Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport                                                                               
 Akomodime për 4 Netë / 5 Ditë 
• Të gjitha taksat e Aeroportit     

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

 Eksurzionet tjera opcionale
 Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                                                            
 Shërbimet ekstra të Hotelit (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)
Taksat e Qytetit
​ dhe shpenzimet personale.