★★★

Botanica Sandanski

- Bulgaria -

 

 

Akomodimi Kapaciteti
Max.
Çmimi për dhome
Double room (19 m2) 2 ADL+1 CHD/ADL 26 € 
Single room (19 m2) 1 ADL 20 €
Studio (38 m2) 2 ADL+1 CHD/ADL  41 € 
1 ADL 35 € 
1 Bedroom Apartment (64 m2) 2 ADL+1 CHD/ADL  46 € 
1 ADL 41 € 
2 Bedroom Apartment (84 m2) 4 ADL+1 CHD/ADL  56 € 

 

Pagesat shtesë:

• Mëngjesi - 6 për të rritur, 4 për fëmijë (2-12 vjet)

• Dreka - 10 € për të rritur, 6 për fëmijë (2-12 vjet)

• Darka - 15 për të rritur, 8 për fëmijë (2-12 vjet)

 

Kartela ditore për SPA/ Pishinë e mbrendshme dhe Sauna Park në Medite Spa Resort & Villas 5 *

• Për të rritur - 11 , Fëmija (2-12 vjet) - 6