BOROVEC

- HOTEL LION  -

****

 

Ofertat
PËR PERSON/ PËR DITË

BOARD BASIS

(Mëngjes dhe Darkë)

29.12.2018

04.01.2019

05.01.2019 - 11.01.2019

16.02.2019 - 22.02.2019

15.12.2018 - 28.12.2018 

12.01.2019 - 18.01.2019

26.01.2019 - 15.02.2019

01.12.2018 - 14.02.2019

19.01.2019 - 25.01.2019 

23.02.2019 - 31.03.2019

Standard (dhoma standarde) HB 62,00€ 41,00€ 40,00€ 36,00€

Fëmiju 4 deri 12 vjec në shtrat të rregull

HB 47,00€ 31,00€ 30,50€ 28,00€

Lux room (2+1)

HB 64,00 € 45,00€ 43,00€ 38,00€
Fëmiju 4 deri 12 vjec në shtrat shtesë HB 25,00€ 18,00€ 16,00€ 14,00€
Fëmiju 4 deri 12 vjec në shtrat të rregull HB 49,00 € 34,00 € 33.00 € 29,00€
Të rritur në shtrat shtesë HB 47,00€ 32,00€ 30,00 € 27,00€

Dhoma familjare (2 + 2)

HB 70,00€ 53.00€ 51,00 € 46,00€
Fëmiju 4 deri 12 vjec në shtrat shtesë HB 25,00 € 18,00 € 16,00 € 16,00€
Fëmiju 4 deri 12 vjec në shtrat të rregull HB 53.00€ 40,00 € 39,00€ 35,00€
Të rritur në shtrat shtesë HB 47,00€ 32,00€ 32,00€ 32,00€
APT-rent (4+1) HB 260,00€ 182,00€ 170,00€ 154,00€

 

Kujdesë:

- TAKSAT E QENDRIMIT 10 EURO PËR PERSON!

 - Për dhomë single pagaun +50% të çmimit

 - Ekstra zbritje për: Qëndro 7 ditë paguaj për 6 ditë, 10=9, 14=12 prej 03.03.2019 deri ne fund te sezones!