DIMRI 2020 

BANSKO 

 

BULGARI 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

★★★★

NO NAME Hotel HB
(Hotel Pirini ose 
Bansko)
Emri i Hotelit konfirmohet përafërsisht 3 ditë para nisjes

 

Çmimet janë valide për datat 

 26.01.2020 – 04.04.2020

 

ZBULO SUPER OFERTAT​
 

Nga 22 shkurt deri në fund të sezonës 2020 Zbritje   -15% në të gjitha paketat 

 

 

 

Ofertat
PËR PERSON

BOARD BASIS

(Mëngjes dhe Darkë)

Hotel + Ski Pass

ÇMIMI PËR PERSON

4 netë / 3 ditë skijim HB 347.00 EURO
5 netë / 4 ditë skijim HB 431.00 EURO
6 netë / 5 ditë skijim HB 527.00 EURO

7 netë / 6 ditë skijim

HB 615.00 EURO
10 netë / 9 ditë skijim HB 876.00 EURO
14 netë / 13 ditë skijim HB 1.191.00 EURO


-  TAKSAT E QENDRIMIT 10 EURO PER PERSON!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

PËRSHKRIM:

Gjendet 400 metra larg ski liftit. 
Përmban: Lobby bar, fitness, sauna, jakuzi, solarium, dhomë me avull, parking personal.

 

NË PAKETË JANË TË PËRFSHIERA

* Akomodim në dhomë dyshe 

* Gjysëmpansion – mëngjes dhe darkë (vetëshërbim)

* SKI PASS - LIFT PASS

* Shfrytëzimi i pishinës së brendshme, fitnessit, saunës dhe banjos me avull

      
 KUSHTET: 

- Shtrati/ sofa ekstra per te rritur - çmimi është i njëjtë

- Single/ dhoma njëshe paguan ekstra nga 10.00 EURO për natë

 

- Zbritje për jo përdorues të Ski Pass-it -

- Personat që nuk përdorin Ski Pass-in kanë zbritje 20%

 

FËMIJËT:

Fëmijët deri 7 vjeç EXTRA BED / SINGLE - FREE

Fëmijët deri 7 vjeç REGULAR BED - 60% ZBRITJE

Fëmijët 7-12 vjeç EXTRA BED / SINGLE - 60% ZBRITJE

Fëmijët 7-12 vjeç REGULAR BED - 30% ZBRITJE

SNOWBORDI NUK I OFROHET PËR FËMIJËT NËN MOSHËN 12 VJEÇ

 

Në paketën nuk janë të llogaritura :

   -  TAKSAT E QENDRIMIT 10 EURO PER PERSON!