BANSKO 

HOTEL BANSKO 4*

WINTER 2019/2020

 

 

Paket Arazhman Bansko
BANSKO 4*

28.12.2019 - 03.01.2020

04.01.2020 - 10.01.2020

25.01.2020 - 21.02.2020

14.12.2020 - 27.12.2020

11.01.2020 - 24.01.2020

22.02.2020 - 06.03.2020

till 14.12.2019;

07.03.2020-03.04.2020

DBL STANDART / HB          
SGL 84€ 80 76 64 62
1AD+1CH 100 92 86 68 64
1AD+2CH 132 122 113 90 85
2AD 132 122 113 90 85
2AD+1CH 132 122 113 90 85
3AD 184 170 158 124 18
DBL DELUXE / HB          
SGL 91 86 82 69 67
1AD+1CH 108 101 94€€ 76 74
1AD+2CH 143 134 125 101 97
2AD 143 134 125 101 97
2AD+1CH 143 134 125 101 97
3AD 200 186 174 140 134
SUITE / HB          
SGL 156 146 138 114 109
1AD+1CH 154 144 136 111 107
1AD+2CH 154€ 144€ 136€ 111€ 107€
1AD+3CH 154€ 144€ 136€ 111€ 107€
2AD 154€ 144€ 136€ 111€ 107€
2AD+1CH 154€ 144€ 136€ 111€ 107€
2AD+2CH 154€ 144€ 136€ 111€ 107€
3AD 204 190 178 144 138
MEZONET / HB          
SGL 157 147 138 114 110
1AD+1CH 154 144 136 112 107
1AD+2CH 154€ 144€ 136€ 112€ 107€
1AD+3CH 154€ 144€ 136€ 112€ 107€
2AD 154€ 144€ 136€ 112€ 107€
2AD+1CH 154€ 144€ 136€ 112€ 107€
2AD+2CH 154€ 144€ 136€ 112€ 107€
3AD 204 191 179€ 144 138
Release periods 12/01/2019 7 Ditë 7 Ditë 7 Ditë 7 Ditë
Periudha e anulimit: 12/01/2019 7 Ditë 7 Ditë 7 Ditë 7 Ditë
Cancellation Penallti: 100% of booked stay 1st night 1st night 1st night 1st night
NO SHOW Penallti: 100% of booked stay 2 Netë 2 Netë 2 Netë 2 Netë
Qendrimi Minimal: / / / / /
Shtesat: I Rritur Femijet2-12      
Darka e Krishtlindjes / 25.12.2019 / Obligative 30 15 / / /
Darka e Vitit të Ri / Obligative 70 35 / / /
Community Tax 5 5 / / /
Femijet 2-12 vjec / / / / /

 


Në çmim përfshihet:

Përdorimi i pishinës së brendshme, banjë me avull, sauna, palestër, WiFi në pritje dhe dhe transferi deri tek Gondola!