ARXHENA MOUNTAIN RESORT

- Brod -

 

 

 

Çmimet për Dhomë
Tipi i Dhomes Shërbimi 10.31.20 - 25.11.2020 26.11.2020 - 31.03.2021
DHOMË PËR (1PAX) BB 30€ 40€

DHOMË ME 1 SHTRETËR (2PAX)

BB 40€ 50€
DHOMË ME 2 SHTRETËR (2PAX) BB 40€ 50€
DHOMË ME 3 SHTRETËR (3PAX) BB 60€ 70€
SUITA FAMILJARE BB 80€ 90€
 
DHOMË PËR (1PAX) HB 40€ 50€
DHOMË ME 1 SHTRETËR (2PAX) HB 60€ 70€
DHOMË ME 2 SHTRETËR (2PAX) HB 60€ 70€
DHOMË ME 3 SHTRETËR (3PAX) HB 90€ 100€
SUITA FAMILJARE HB 120€ 130€
 
DHOMË PËR (1PAX) FB 50€ 60€
DHOMË ME 1 SHTRETËR (2PAX) FB 80€ 90€
DHOMË ME 2 SHTRETËR (2PAX) FB 80€ 90€
DHOMË ME 3 SHTRETËR (3PAX) FB 120€ 130€
SUITA FAMILJARE FB 160€ 170€

 


Në çmim përfshihet:

Akomodimi me Sherbim BB, HB, FB
Përdorimi SPA dhe facilitete tjera qe ofron Hoteli