ARXHENA MOUNTAIN RESORT

- Brod -

 

 

 

Çmimet për Person
Netët Tipi i Dhomes Shërbimi 31.03.2021
1 Natë/ 2 Ditë DOUBLE ROOM  HB 64€

2 Natë/ 3 Ditë

DOUBLE ROOM HB 125€
3 Natë/ 4 Ditë DOUBLE ROOM HB 179€
4 Natë/ 5 Ditë DOUBLE ROOM HB 245€
5 Natë/ 6 Ditë DOUBLE ROOM HB 311€
6 Natë/ 7 Ditë DOUBLE ROOM HB 399€

 


Në çmim përfshihet:

Akomodimi ne Hotel
Mëngjesi dhe Darka
Skijat, Shkolla e Skijimit
Skipass

 

 

 

POLITIKAT PËR FËMIJET

Fëmijët deri në moshën 0-5.99 free

Fëmijët nga 6 deri 10 vjeç paguajnë 50% e pageses