All Inclusive në Ulqin, 3 Ditë €69, 4 Ditë €99

- Mali I Zi -

 

PAKETA 3 DITORE - WEEKEND

Dita e Parë: Sistemimi, në Hotel. All Inclusive në Hotel. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel. Pasdite Shëtitje ne Ulqin. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. 

 

PAKETA 4 DITORE

Dita e Parë: All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë: All Inclusive në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. 

 

PAKETA 5 DITORE

Dita e Parë: Nisja nga Tirana. Sistemimi, në Hotel. All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë: All Inclusive në Hotel.

Dita e Katërt: All Inclusive në Hotel.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Nisja me autobus për në Tiranë. Mbrritja.

 

PAKETA 8 DITORE

Dita e Parë: All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë: All Inclusive në Hotel.

Dita e Katërt: All Inclusive në Hotel.

Dita e Pestë: All Inclusive në Hotel.

Dita e Gjashtë: All Inclusive në Hotel.

Dita e Shtatë: All Inclusive në Hotel.

Dita e Tetë: Mëngjesi në Hotel. 

 

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Fjetje 2, 3, 4 ose 7 Netë në Hotel 3* ose 4* në Ulqin, 
2. Mëngjese, Drekë dhe Darkë.
3. Pije pa limit të përfshira gjatë gjithë ditës.

Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 
Klienti DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 3* dhe 4*: 
- €1.50 për person të rritur për natë,
- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç
për natë,
- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç
për natë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.