Maltë

All Inclusive

8 Ditë 799

 - Maltë -

 

 

Dita e Parë: 

Fluturimi Direkt Shkup - Maltë. Nisja në orë 17:50. Arritja në Maltë në orën 19:35. Transferi për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë dhe Fjetje.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

 

Dita e Katërt: 

Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

 

Dita e Pestë: 

Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

 

Dita e Gjashtë: 

Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

 

Dita e Shtatë: 

Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

 

Dita e Tetë: 

Mëngjes, Të lirë për në Plazh. Drekë, Pasdite, vonë transferi për në Aeroportin e Maltës. Fluturimi Direkt Maltë - Shkup. Nisja nga Malta në orën 20:05. Arritja në Shkup në orën 21:50. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Tiranë.

 

Nisja me 30 Korrik, 6 Gusht