All Inclusive në Korfuz

4 Ditë 99, 5 Ditë 119

- Greqi -

 

Oferta 4 Ditë

Dita e Parë, E Martë: 

Nisja nga Tirana 22:00 të Hënën dhe udhëtimi me autobus për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobus dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Korfuz. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë, E Mëkurë: 

Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Tretë, E Enjte: 

Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Katërt, E Premte: 

Udhëtimi i kthimit me Traget dhe autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Tiranë.

 

Oferta 5 Ditë

 

Dita e Parë, E Premte: 

Nisja nga Tirana në orën 22:00 të Enjtën dhe udhëtimi me autobus për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobus dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Korfuz. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë, E Shtunë: 

Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Tretë, E Diel: 

Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Katërt, E Hënë: 

Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Pestë, E Martë: 

Udhëtimi i kthimit me Traget dhe autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Tiranë.

 

Nisje çdo të Martë dhe të Premte

 

Hotel Telemachos 2* Superior All Inclusive
Hotel Corfu Belvedere 3* All Inclusive
Hotel Messonghi Beach 3*S All Inclusive

 

Kujdes:
 

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
 

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

 

Me Shume Detaje: 
Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:
1. Akomodim All Inclusive në hotel,
2. Vajtje - Ardhje me autobus dhe traget.


Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.