All Inclusive Halkidiki

4 Ditë 79, 5 Ditë 99

- Greqi -

 

 

Oferta, 4 Ditë

 

Dita e Parë, E Martë: 

Nisja nga Tirana në orën 23:00 të Hënën dhe udhëtimi me autobus për në Halkidiki nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Halkidiki. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë, E Mëkurë: 

Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Tretë, E Enjte: 

Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Katërt, E Premte: 

Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshtiicës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Tiranë.

 

Oferta, 5 Ditë

 

Dita e Parë, E Premte: 

Nisja nga Tirana në orën 23:00 të Enjtën dhe udhëtimi me autobus për në Halkidiki nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Halkidiki. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë, E Shtunë: 

Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Tretë, E Diel: 

Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Katërt, E Hënë:

Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Pestë, E Martë: 

Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshticës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Tiranë.

 

Nisje çdo të Martë dhe të Premte

 

Hotel Calypso Siviri 2* Superior - All Inclusive
Hotel Kriopigi Beach 4* - All Inclusive
Kassandra Bay 2*S - All Inclusive 

 

Kujdes:
 

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

 
Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:
1. Akomodim All Inclusive në hotel,
2. Vajtje - Ardhje me autobus.


Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.