All Inclusive në Ulqin 

2 Ditë 22, 3 Ditë 44

- Mali i Zi -

Dita e Parë: 

Nisja nga Tirana në orën 06:00 për në Budva. Vizitë me autobus në Budva, Kotorr dhe Shën Stefan, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Kthimi për në Ulqin. Sistemimi, në Hotel. All Inclusive në Hotel. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja me autobus për në Tiranë. Arritja.

 

Nisje me 8, 9, 10, 14, 15, 16, 22, 23 Mars.

 

PROGRAMI 3 DITE/2 NETE

 

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në orën 06.00 për në Budva. Vizitë me autobus në Budva, Kotorr dhe Shën Stefan, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Kthimi për në Ulqin. Sistemimi, në Hotel. All Inclusive në Hotel. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel. Paradite Shëtitje ne Ulqin dhe buzë lumit Buna. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja me autobus për në Tiranë. Arritja.

 

Nisje më 8, 15, 22 Mars.

 

Në çmim përfshihet: 
1. Fjetje 1 Natë ose 2 Netë në Hotel 3* ose 4* në Ulqin, 
2. Mëngjei, Drekë dhe Darkë.
3. Pije pa limit të përfshira gjatë gjithë ditës, 
4. Mbrëmje me DJ. 
Shtesa për Vajtje-Ardhje me Autobus dhe Shëtitjet 14€

Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 3* dhe 4*: 
- €1.50 për person të rritur në natë
- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë
- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë


Në çmim nuk përfshihet: 
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.