Stamboll

DHJETOR 2018/ MARS 2019


Çmimi : 219€ 


6 Ditë/ 5 Netë

Në perjashtim të dates 28.12.2018 dhe 03.01.2019

Paket Arazhman
Hoteli Location KAT. P.P IN DBL  SNGL EXTRA BED CHD/ 6-12 VJETE

MARAL HOTEL

LALELI 3* 219€ 239€ 219€ 219€

ERBAZLAR HOTEL

LALELI 3* 284€ 308€ 284€ 200€

MARMARAY HOTEL YENIKAPI

YENIKAPI-LALELI 4* 309€ 358€ 309€ 210€

THE BIANCO PERA

PERA 4* 319€ 400€ 319€ 215€
           SANAT PERA HOTEL PERA 4* 319€ 400€ 319€ 215€

MATIAT HOTEL

YENIKAPI-LALELI 4* 319€ 358€ 319€ 215€

GLORIUS HOTEL

LALELI 4* 319€ 397€ 319€ 215€

CITY CENTER HOTEL

TAKSIM 4* 321€ 400€ 321€ 215€

KONAK HOTEL

TAKSIM 4* 338€ 433€ 338€ 215€

BVS LUSH HOTEL

TAKSIM 4* 347€ 447€ 347€ 220€

RICHMOND HOTEL

TAKSIM 4* 344€ 447€ 344€ 230€

WYNDHAM ISTANBUL OLD CITY

LALELI 5* 370€ 462€ 370€ 240€

TITANIC DOWNTOWN HOTEL

DOLAPDERE 5* 370€ 500€ 370€ 240€

PALAZZO DONIZETTI 

PERA 5* 382€ 500€ 382€ 240€

MILLENNIUM GOLDEN HORN

TRANSFER FALAS ME AUTOBUS PER NE  TAKSIM DHE SULTANAHMET

GOLDEN HORN 5* 382€ 500€ 382€ 240€

ELITE WORLD HOTEL ISTANBUL

TAKSIM 5* 412€ 525€ 412€ 260€

HILTON BOMONTI ISTANBUL   (Vlen deri me 01.01.2019 për Check-in)

BOMONTI-SISLI 5* 510€ 800€ 510€ 299€

 

  •  Çmimi për fëmijet 2 - 6 vjeçë është 140€ 
  •  Çmimi për Infant 0 - 2 vjeçë është 40€ 

                                 
• Biletat kthyse me Pegasus Airlines fluturim direkt Prishtinë - Stamboll - Prishtinë (p.p 20 kg bagazh)
• Transferi Aeroport - Hotel - Aeroport                                                                                   
 Akomodime në Hotel BB (fjetje me mëngjes)                                      
• Të gjitha taksat e Aeroportit     

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

                                           
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                         
• Shpenzimet personale                                                            
• Shërbimet ekstra të Hotelit  (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)