Stamboll

DHJETOR 2018/ MARS 2019

 

Në perjashtim të dates 28.12.2018 dhe 03.01.2019


Çmimi : 199€ 


5 Ditë/ 4 Netë

Paket Arazhman
Hoteli Location KAT. P.P IN DBL  SNGL EXTRA BED CHD/ 6-12 VJETE
MARAL HOTEL LALELI 3* 199€ 219€ 199€ 199€
ERBAZLAR HOTEL LALELI 3* 241€ 269€ 241€ 200€
MARMARAY HOTEL YENIKAPI YENIKAPI-LALELI 4* 261€ 307€ 261€ 210€
THE BIANCO PERA PERA 4* 269€ 340€ 269€ 215€
SANAT PERA HOTEL PERA 4* 269€ 340€ 269€ 215€
MATIAT HOTEL YENIKAPI-LALELI 4* 269€ 307€ 269€ 215€
GLORIUS HOTEL LALELI 4* 269€ 338€ 269€ 215€
CITY CENTER HOTEL TAKSIM 4* 270€ 340€ 270€ 215€
KONAK HOTEL TAKSIM 4* 285€ 367€ 285€ 215€
BVS LUSH HOTEL TAKSIM 4* 293€ 371€ 293€ 220€
RICHMOND HOTEL TAKSIM 4* 289€ 371€ 289€ 230€
WYNDHAM ISTANBUL OLD CITY LALELI 5* 310€ 388€ 310€ 240€
TITANIC DOWNTOWN HOTEL DOLAPDERE 5* 310€ 420€ 310€ 240€
PALAZZO DONIZETTI  PERA 5* 321€ 420€ 321€ 240€

MILLENNIUM GOLDEN HORN

TRANSFER FALAS ME AUTOBUS PER NE  TAKSIM DHE SULTANAHMET

GOLDEN HORN 5* 321€ 420€ 321€ 240€
ELITE WORLD HOTEL ISTANBUL TAKSIM 5* 345€ 440€ 345€ 260€
HILTON BOMONTI ISTANBUL (Vlen deri me 01.01.2019 për Check-in) BOMONTI-SISLI 5* 420€ 655€ 420€ 295€

 

  •  Çmimi për fëmijet 2 - 6 vjeçë është 140€ 
  •  Çmimi për Infant 0 - 2 vjeçë është 40€ 

                                 
• Biletat kthyse me Pegasus Airlines fluturim direkt Prishtinë - Stamboll - Prishtinë (p.p 20 kg bagazh)
• Transferi Aeroport - Hotel - Aeroport                                                                                   
 Akomodime në Hotel BB (fjetje me mëngjes)                                      
• Të gjitha taksat e Aeroportit     

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

                                           
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                         
• Shpenzimet personale                                                            
• Shërbimet ekstra të Hotelit  (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)