Stamboll

DHJETOR 2018/ MARS 2019

 

Në perjashtim të dates 28.12.2018 dhe 03.01.2019

 


Çmimi : 159€ 


3 Ditë/ 2 Netë

Paket Arazhman
Hoteli Location KAT. P.P IN DBL  SNGL EXTRA BED CHD/ 6-12VJETE
MARAL HOTEL LALELI 3* 159€ 179€ 159€ 159€
ERBAZLAR HOTEL LALELI 3* 185€ 205€ 185€ 180€
MARMARAY HOTEL YENIKAPI YENIKAPI-LALELI 4* 195€ 225€ 195€ 190€
THE BIANCO PERA PERA 4* 199€ 240€ 199€ 195€
SANAT PERA HOTEL PERA 4* 199€ 240€ 199€ 195€
MATIAT HOTEL YENIKAPI-LALELI 4* 199€ 225€ 199€ 195€
GLORIUS HOTEL LALELI 4* 199€ 240€ 199€ 195€
CITY CENTER HOTEL TAKSIM 4* 199€ 240€ 199€ 195€
KONAK HOTEL TAKSIM 4* 209€ 255€ 209€ 195€
BVS LUSH HOTEL TAKSIM 4* 215€ 260€ 215€ 200€
RICHMOND HOTEL TAKSIM 4* 210€ 260€ 210€ 210€
WYNDHAM ISTANBUL OLD CITY LALELI 5* 220€ 260€ 220€ 205€
TITANIC DOWNTOWN HOTEL DOLAPDERE 5* 220€ 280€ 220€ 210€
PALAZZO DONIZETTI  PERA 5* 229€ 280€ 229€ 210€

MILLENNIUM GOLDEN HORN

TRANSFER FALAS ME AUTOBUS PER NE  TAKSIM DHE SULTANAHMET

GOLDEN HORN 5* 229€ 280€ 229€ 210€
ELITE WORLD HOTEL ISTANBUL TAKSIM 5* 239€ 290€ 239€ 230€
HILTON BOMONTI ISTANBUL (Vlen deri me 01.01.2019 për Check-in) BOMONTI-SISLI 5* 275€ 395€ 275€ 245€

 

  •  Çmimi për fëmijet 2 - 6 vjeçë është 140€ 
  •  Çmimi për Infant 0 - 2 vjeçë është 40€ 

                                 
• Biletat kthyse me Pegasus Airlines fluturim direkt Prishtinë - Stamboll - Prishtinë (p.p 20 kg bagazh)
• Transferi Aeroport - Hotel - Aeroport                                                                                   
 Akomodime në Hotel BB (fjetje me mëngjes)                                      
• Të gjitha taksat e Aeroportit     

                                 
                                            
Në çmim nuk përfshihen :

                                           
• Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë                                         
• Shpenzimet personale                                                            
• Shërbimet ekstra të Hotelit  (Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj)