5*
UAI
ALANYA

Hoteli gjendet në regjionin Okurcalar, 30km nga Alanya dhe 95km nga aeroporti i Antalisë.

 

(PRISHTINA) ' den baslayan fiyatlarla 681,30EURO
5*
UAI
ALANYA
 Hoteli është I vendosur ne regjionin Alara, 36 km nga Alanya dhe 90km nga aeroporti i Antalisë.  
 
(PRISHTINA) ' den baslayan fiyatlarla 556,00EURO
5*
UAI
ALANYA

Hoteli është i vendosur në regjionin  Incekum, 20km nga Alanya dhe 90km nga aeroporti i Antalisë.

(PRISHTINA) ' den baslayan fiyatlarla 749,00EURO
5*
AI
ALANYA

Pozita: Hoteli është i vendosur në regjionin Okurcular - Alara, 32km nga Alanya dhe 90km nga aeroporti i Antalisë. Shërbim transferi pa pagesë deri në Alanya, Side apo Manavgat ofrohet me rezervim në recepcion.

 
Shërbimi: All Inclusive
(PRISHTINA) ' den baslayan fiyatlarla 836,00EURO
5*
UAI
ALANYA

Hoteli është i vendosur në Alanya 5km nga qendra e qytetit dhe 130km nga aeroporti Antalya.

(PRISHTINA) ' den baslayan fiyatlarla 563,00EURO
Kerko Hotelin
Kërko Hotele të lira dhe Rezervo:
Kërko dhe Rezervo:
Shteti :
Board
Nisja
Kategoria
Destinimi :
Çmimi -
Data
Kërko Avio bileta
Nisja
Data e nisjes :
Arritja
Arrival Date :
Të Rritur
Fëmijë
Infant
Klasa
Gjej Busa
Shteti :
Board
DepartureCity
Kategoria
Destinimi :
Çmimi -
Data
Netë

KEMERRezultatet e Kërkesës

Rezultatet e Kërkesës KEMER 96 7 faqe
3 STAR
Hoteli është i vendosu në qendër të Kemerit, 55 km nga aeroporti i Antalisë
STANDARD ROOM HALF BOARD Çmimi: 367 EURO
Për çmime individuale, bus apo aeroplan, klikoni në detaljet e hotelit Detalet e Hotelit
3 STAR
Pozita: Hoteli është i vendosur në qendrën e qytetit të Kemerit, 60km nga aeroporti i Antalisë. 
STANDARD ROOM ALL INCLUSIVE Çmimi: 407 EURO
Për çmime individuale, bus apo aeroplan, klikoni në detaljet e hotelit Detalet e Hotelit
3 STAR
STANDARD ROOM ALL INCLUSIVE Çmimi: 421 EURO
Për çmime individuale, bus apo aeroplan, klikoni në detaljet e hotelit Detalet e Hotelit
3 STAR

 

Pozita: Hoteli është i vendosur në qendrën e qytetit të Kemerit, 60km nga aeroporti i Antalisë. 

 

 

 

 

STANDARD ROOM ALL INCLUSIVE Çmimi: 435 EURO
Për çmime individuale, bus apo aeroplan, klikoni në detaljet e hotelit Detalet e Hotelit
FAME HOTEL KEMER
3 STAR
Pozita: Hoteli është i vendosur në qendrën e qytetit të Kemerit, 55km nga aeroporti i Antalisë. 
STANDARD ROOM FAME STYLE ALL INCLUSIVE Çmimi: 451 EURO
Për çmime individuale, bus apo aeroplan, klikoni në detaljet e hotelit Detalet e Hotelit
ANEX STANDART ROOM ALL INCLUSIVE Çmimi: 472 EURO
Për çmime individuale, bus apo aeroplan, klikoni në detaljet e hotelit Detalet e Hotelit
3 STAR

Hoteli është i vendosur në qendër të qytetit Kemer 55km nga aeroporti i Antalisë.

STANDARD ROOM ALL INCLUSIVE Çmimi: 487,75 EURO
Për çmime individuale, bus apo aeroplan, klikoni në detaljet e hotelit Detalet e Hotelit
4 STAR
ECONOMY ROOM WITHOUT BALCONY ALL INCLUSIVE Çmimi: 498 EURO
Për çmime individuale, bus apo aeroplan, klikoni në detaljet e hotelit Detalet e Hotelit
4 STAR

Hoteli është i vendosur në qendër të qytetit Kemer, 55km nga aeroporti i Antalisë.

COURT YARD ALL INCLUSIVE Çmimi: 503,5 EURO
Për çmime individuale, bus apo aeroplan, klikoni në detaljet e hotelit Detalet e Hotelit
3 STAR

HotelI është i vendosur në qendër të qyteti Kemer, 55km nga aeroporti i Antalisë.

STANDARD ROOM ALL INCLUSIVE Çmimi: 503,5 EURO
Për çmime individuale, bus apo aeroplan, klikoni në detaljet e hotelit Detalet e Hotelit
4 STAR
Pozita: Hoteli është i vendosur në qendër të qytetit të Kemerit, 60 km nga aeroporti i Antalisë.
STANDARD ROOM ALL INCLUSIVE Çmimi: 507 EURO
Për çmime individuale, bus apo aeroplan, klikoni në detaljet e hotelit Detalet e Hotelit
4 STAR
ECONOMY ROOM WITHOUT BALCONY ALL INCLUSIVE Çmimi: 507 EURO
Për çmime individuale, bus apo aeroplan, klikoni në detaljet e hotelit Detalet e Hotelit
Hoteli është i vendosu në qendër të Kemerit, 50 km nga aeroporti i Antalisë
ANEX STANDART ROOM ALL INCLUSIVE Çmimi: 524,5 EURO
Për çmime individuale, bus apo aeroplan, klikoni në detaljet e hotelit Detalet e Hotelit
4 STAR
Pozita:  Hoteli është i vendosur në qendrën e qytetit të Kemerit, 50 km nga aeroporti i Antalisë. 
 
STANDARD ROOM FAME STYLE ALL INCLUSIVE Çmimi: 529,75 EURO
Për çmime individuale, bus apo aeroplan, klikoni në detaljet e hotelit Detalet e Hotelit
4 STAR

Hoteli është i vendosur në regjionin Göynük, 10 km nga Kemer dhe 40km nga aeroporti i Antalisë.

STANDARD ROOM FAME STYLE ALL INCLUSIVE Çmimi: 529,75 EURO
Për çmime individuale, bus apo aeroplan, klikoni në detaljet e hotelit Detalet e Hotelit